ﺑﺮرﺳﯽ ﻣﺼﺮف ﻏﺬای ﭘﻠﺖ و آردی ﺑﺮ ﻣﯿﺰان ﻋﻤﻠﮑﺮد واﺣﺪ ﻫﺎی ﺟﻮﺟﻪ ﮔﻮﺷﺘﯽ در ﻣﻨﺎﻃﻖ ﮔﺮم ﺑﺎ ﺷﺎﺧﺺ EPEF (ﺑﺮرﺳﯽ ﻣﻮردی اﺳﺘﺎن ﺑﻮﺷﻬﺮ)
پذیرفته شده برای پوستر XML اصل مقاله (980.66 K)
عنوان دوره: همایش ملی دام و طیور شمال کشور
نویسندگان
1ﮔﺮوه ﻋﻠﻮم داﻣﯽ داﻧﺸﮑﺪه ﮐﺸﺎورزی داﻧﺸﮕﺎه زﻧﺠﺎن
2ﮔﺮوه آﻣﻮزش و ﺗﺮوﯾﺞ داﻧﺸﮑﺪه ﮐﺸﺎورزی داﻧﺸﮕﺎه زﻧﺠﺎن
چکیده
کلیدواژه ها