کلیدواژه ها = ترکیبات فنلی
تعداد مقالات: 6

1 ﺗﺎﺛﯿﺮ اﻓﺰودﻧﯽﻫﺎی ﻣﺨﺘﻠﻒ ﺳﯿﻠﻮﯾﯽ ﺑﺮﻏﻠﻈﺖ ﺗﺮﮐﯿﺒﺎت ﻓﻨﻠﯽ و ﺗﺠﺰﯾﻪ ﭘﺬﯾﺮی ﺷﮑﻤﺒﻪای ﻣﺎده ﺧﺸﮏ ﺗﻔﺎﻟﻪ داﻧﻪانار
فاطمه خسروی؛ محمد حسن فتحی نسری؛ همایون فرهنگ فر؛ سید جلال مدرسی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (291.59 K)

2 استفاده از پرتوتابی اشعه بیم الکترونی برای کاهش ترکیبات فنلی موجود در تفاله دانه انار چکیده
فاطمه خسروی؛ محمد حسن فتحی نسری؛ همایون فرهنگ فر؛ سید جلال مدرسی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (113.01 K)

3 تعیین ارزش غذایی تفاله انگور عمل آوری شده با قارچ نوروسپورا سیتوفیلا
اکرم قیاسی؛ امید دیانی؛ مسعود سامی؛ محسن افشارمنش؛ یوسف روزبهان
مشاهده مقاله | اصل مقاله (165.88 K)

4 اثرات آنتیاکسیدانی α-توکوفرول استات، پوست و عصاره پوست انار در جیره های حاوی روغن ماهی بر کیفیت گوشت ران جوجه های گوشتی
حسن صالح؛ ابوالقاسم گلیان؛ حسن کرمانشاهی؛ محمدجواد آگاه؛ محمدطاهر میرکزهی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (438.99 K)

5 اثر ترکیبات فنلی موجود در پوست پسته بر قابلیت هضم و برخی از خصوصیات تخمیری شکمبه گوسفندان بلوچی
سمانه قاسمی؛ عباسعلی ناصریان؛ رضا ولی زاده؛ مهدی بهگر
مشاهده مقاله | اصل مقاله (294.62 K)

6 آنالیز کیفی عصاره اتانولی بره موم خراسان رضوی به روش گاز کروماتوگرافی و طرف سنجی جرمی (GC/MS)
ناصر خالقی میران؛ محمد امیر کریمی ترشیزی؛ محمدرضا باسامی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (39.34 K)