کلیدواژه ها = لاکتوز
تعداد مقالات: 6

1 بررسی مدیریت تغذیه و خوراک دادن برتولید و ترکیبات شیر گاوهای شیرده هلشتاین
مسلم باشتنی؛ همایون فرهنگ فر؛ حسین نعیمی پور؛ محمد رضا اصغری
مشاهده مقاله | اصل مقاله (513.98 K)

2 استفاده از گونه های مختلف مخمر و آب پنیر غنی شده با ملاس برای تولید پروتئین تک یاخته
فرشاد زمانی؛ حمیدرضا مهدوی؛ - همت زاده
مشاهده مقاله | اصل مقاله (1.05 MB)

3 تعیین ویژگی های شیردهی، ترکیبات شیر میش ها و رشد بره های نژاد شال و زندی
سعید دشتی؛ احمد زارع شحنه؛ عبدالرضا صالحی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (2.19 MB)

4 تأثیر سطوح مختلف پودر آب پنیر بر شاخص های عملکردی بره های در حال رشد
علی کافی؛ امیر داور فروزنده
مشاهده مقاله | اصل مقاله (659.89 K)

5 تاثیر تغذیه ی سطوح مختلف دانه بادام وحشی بر ترکیب شیر و فعالیت آنتیاکسیدانی آن در بزهای شیرده
معصومه تکلوزاده؛ مسلم باشتنی؛ همایون فرهنگ فر؛ پوریا دادور
مشاهده مقاله | اصل مقاله (643.78 K)

6 تاثیر مخمر ساکارومایسز سرویسیه بر تولید و ترکیب شیر در گاوهای شیرده هلشتاین
حمید فیروزنیا؛ اکبر تقی زاده؛ صادق علیجانی؛ حمید محمدزاده
مشاهده مقاله | اصل مقاله (299.63 K)