کلیدواژه ها = کربوهیدرات
تعداد مقالات: 22

1 اثر کربوهیدرات غیرالیافی در جیره های با پروتئین عبوری بالا برعملکرد و متابولیت های خون بره های افشاریxمرینوس
اعظم بیرانوند؛ حمیدرضا میرزایی الموتی؛ حمید امانلو
مشاهده مقاله | اصل مقاله (1.38 MB)

2 مقایسه بخش های مختلف پروتیئن ضایعات کشتارگاه های طیور بر اساس CNCPS
لیلا جوادی؛ مهدی کاظمی بن چناری؛ علیرضا علیزاده
مشاهده مقاله | اصل مقاله (477.42 K)

3 ارشیابی مواد خوراکی در سیستم کربوهیدرات و پروتئین خالص کرنل
محدثه رودباری؛ تقی قورچی؛ نسیم رودباری
مشاهده مقاله | اصل مقاله (886.79 K)

4 تاثیر سطوح مختلف کربوهیدرات غیرالیافی و اندازه ذرات علوفه برفعالیت جویدن و عملکرد گاوهای شیرده هلشتاین
غلامعلی هلاکو؛ اسدالله تیموری یانسری؛ زربخت انصاری پیرسرایی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (1.66 MB)

5 تزریق منابع کربوهیدرات یا چربی در بعد از شکمبه برعملکرد شیردهی بزهای سانن
مسلم باشتنی؛ عباسعلی ناصریان؛ رضا ولی زاده
مشاهده مقاله | اصل مقاله (371.96 K)

6 بررسی اثرات سطوح کربوهیدرات فیبری و غیر فیبری بر قابلیت هضم ظاهری مواد مغذی جیره در گاو میش
بهرام افشار حمیدی؛ هرمز منصوری؛ عزیز ا... کمالزاده؛ علی محسن پور آذری
مشاهده مقاله | اصل مقاله (1.19 MB)

7 تاثیر منابع کربوهیدرات با تخمیر متفاوت شکمبه ای در جیره های پیش از زایش روی بروز ناهنجاری های متابولیکی، عملکرد تولید مثلی و تولید و ترکیب شیر گاوهای هلشتاین
حمیدرضا میرزایی الموتی؛ کامران رضایزدی؛ حمید امانلو؛ آرمین توحیدی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (545.4 K)

8 بررسی استفاده از بقایای کارخانجات ماکارونی و تاثیر آن بر فراسنجه های شکمبه ای در جیره پروار بره های نر زل
رضا کمالی؛ احمد قدرت نما؛ سید احمد میرهادی؛ مختار مهاجر؛ عبداله کاویان
مشاهده مقاله | اصل مقاله (1.25 MB)

9 اثر سطوح مختلف کروم آلی و معدنی در جیره غذایی بر عملکرد و خصوصیات لاشه جوجه های گوشتی
تورج محمدی؛ علی مصطفی تهرانی؛ علیرضا صفامهر
مشاهده مقاله | اصل مقاله (179.34 K)

10 مقایسه ساختار مولکولی کربوهیدرات در انواع مختلف غلات (جو، ذرت و سورگوم) با استفاده از طیف سنجی مادون قرمز تبدیل فوریه
حجت قلی زاده؛ عباسعلی ناصریان؛ رضا ولی زاده؛ عبدالمنصور طهماسبی؛ پی کوآنگ یو
مشاهده مقاله | اصل مقاله (357.62 K)

11 تأثیر کربوهیدرات های غیر فیبری ( ساکارز و نشاسته) بر مدل first-order ناپدید شدن الیاف غیر محلول در شوینده خنثی در چند ماده خوراکی به صورت in vitro
فرخنده رضائی؛ محسن دانش مسگران؛ علیرضا هروی موسوی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (389.34 K)

12 ترکیب شیمیایی و مقایسه خصوصیات تجزیه پذیری و تخمیر تفاله آب سیب و پوره سیب
گلناز تأسلی؛ فرخ کفیل زاد؛ فردین هژبری؛ الهه ملکی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (388.16 K)

13 بخش بندی محتوی پروتئین ماشک خام و فرآوری شده
آنا شیخعلی پور؛ علی حسینخانی؛ اکبر تقی زاده؛ حمید محمدزاده
مشاهده مقاله | اصل مقاله (693.52 K)

14 اثر همزمان سازی خیساب ذرت با منابع مختلف کربوهیدراتی بر گوارش پذیری برون تنی جیره های بره نر پرواری
پارمیس زاهدی مقدم؛ آرش آذرفر؛ ایوب عزیزی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (459.37 K)

15 تعیین ارزش غذایی و تخمیرپذیری محصول فرعی پسته به صورت آفتاب خشک و سیلاژ به روش تولید گاز
پیروز شاکری؛ احمد ریاسی؛ فرزاد هاشم زاده؛ علی مداحیان
مشاهده مقاله | اصل مقاله (423.11 K)

16 اثرات سطوح مختلف آنزیم های فیبرولیتیک بر ارزش غذایی سیلوی سورگوم علوفه ای در هنگام سیلو و بعد از باز کردن سیلو با استفاده از آزمون تولید گاز
مجید سالاری؛ قاسم جلیلوند؛ کمال شجاعیان؛ مجید ابارهیم پور؛ محسن رجب زاده نسوان
مشاهده مقاله | اصل مقاله (294.56 K)

17 مطالعه تاثیر پروبیوتیک برخصوصیات شیمیایی و قابلیت هضم سیلوی ذرت
سمیه برکستان؛ کمال شجاعیان
مشاهده مقاله | اصل مقاله (435.78 K)

18 مطالعه اثرات منابع مختلف کربوهیدرات های غیرالیافی بر روی ماده خشک مصرفی و عملکرد گاوهای شیری اواسط دوره شیردهی
فرهنگ فاتحی؛ ابوالفضل زالی؛ مهدی دهقان بنادکی؛ محسن دانش مسگران
مشاهده مقاله | اصل مقاله (438.48 K)

19 فراسنجه های تجزیه پذیری پروتئین کنجاله ی سویا و کنجاله ی کلزا در شرایط برون تنی
جواد فلاحتی؛ محسن دانش مسگران؛ علیرضا وکیلی؛ عبدالمنصور طهماسبی؛ محمدرضا نظری
مشاهده مقاله | اصل مقاله (77.28 K)

20 مقایسه کیفیت تخمیر ارزش غذایی سیلاژ حاصل از گیاه کامل سه رقم جو ایرانی در سیلوهای آزمایشگاهی
فهیمه چاوشی؛ مسیح اله فروزمند
مشاهده مقاله | اصل مقاله (78.5 K)

21 تعیین ساختار مولکولی پروتئین ها و کربوهیدرات ها یونجه چیده شده در سه مرحله رشد و در صبح و بعدازظهر با طیف سنجی FTIR
مجتبی یاری؛ رضا ولی زاده؛ عباسعلی ناصریان؛ غلامرضا قربانی؛ پرویز رضوانی مقدم؛ مهدی میرزایی؛ میلاد منافی؛ پیکیانج یو
مشاهده مقاله | اصل مقاله (78.66 K)

22 ارزیابی کیفی پروتئین علوفه تازه و سیلو شده دو رقم تاج خروس و مقایسه آن با ذرت علوفه ای بر اساس سیستم کربوهیدرات و پروتئین خالص کرنل (CNCPS)
حمید ربانی؛ احمد میرهادی؛ حسن علی عربی؛ حسن فضائلی؛ حمیدرضا محجوبی پور
مشاهده مقاله | اصل مقاله (39.81 K)