تعیین ساختار مولکولی پروتئین ها و کربوهیدرات ها یونجه چیده شده در سه مرحله رشد و در صبح و بعدازظهر با طیف سنجی FTIR

پذیرفته شده برای پوستر XML اصل مقاله (78.66 K)
عنوان دوره: پنجمین کنگره علوم دامی ایران
نویسندگان
1دانشگاه فردوسی مشهد، گروه علوم دامی و دانشگاه ملایر، گروه علوم دامی
2دانشگاه فردوسی مشهد، گروه علوم دامی
3دانشگاه صنعتی اصفهان، گروه علوم دامی
4دانشگاه فردوسی مشهد، گروه زراعت
5دانشگاه ملایر، گروه علوم دامی
6دانشگاه ساسکاچوان، گروه علوم دامی، کانادا
چکیده
کلیدواژه ها