تعیین ساختار مولکولی پروتئین ها و کربوهیدرات ها یونجه چیده شده در سه مرحله رشد و در صبح و بعدازظهر با طیف سنجی FTIR
پذیرفته شده برای پوستر اصل مقاله (78.66 K)
عنوان دوره: پنجمین کنگره علوم دامی ایران
نویسندگان
1مجتبی یاری؛ 2رضا ولی زاده؛ 2عباسعلی ناصریان؛ 3غلامرضا قربانی؛ 4پرویز رضوانی مقدم؛ 3مهدی میرزایی؛ 5میلاد منافی؛ 6پیکیانج یو
1دانشگاه فردوسی مشهد، گروه علوم دامی و دانشگاه ملایر، گروه علوم دامی
2دانشگاه فردوسی مشهد، گروه علوم دامی
3دانشگاه صنعتی اصفهان، گروه علوم دامی
4دانشگاه فردوسی مشهد، گروه زراعت
5دانشگاه ملایر، گروه علوم دامی
6دانشگاه ساسکاچوان، گروه علوم دامی، کانادا
چکیده
کلیدواژه ها