نویسنده = مجتبی یاری
تعداد مقالات: 10

1 تعیین ﺳﺎﺧﺘﺎر ﻣﻮﻟﮑﻮﻟﯽ ﭘﺮوﺗﺌﯿﻦﻫﺎ و ﮐﺮﺑﻮﻫﯿﺪراتﻫﺎ ﯾﻮﻧﺠﻪ ﭼﯿﺪه ﺷﺪه در ﺳﻪ ﻣﺮﺣﻠﻪ رﺷﺪ و در ﺻﺒﺢ و ﺑﻌﺪازﻇﻬﺮ ﺑﺎ ﻃﯿﻒ سنجی FTIR
مجتبی یاری، رضا ولی زاده، عباسعلی ناصریان، غلامرضا قربانی، پرویز رضوانی مقدم، مهدی میرزایی، میلاد منافی، پیکیانج یو
مشاهده مقاله | اصل مقاله (302.74 K)

2 بررسی آثار تغذیه کروم بر عملکرد گاوهای هلشتاین اوایل شیردهی تحت استرس حرارتی
مهدی میرزائی، غلامرضا قربانی، محمد خوروش، حمیدرضا رحمانی، مجتبی یاری، پژمان آجیل چی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (381.37 K)

3 پاسخ گوساله های شیرخوار هلشتاین تحت تنش حرارتی ملایم به مکمل کروم
مجتبی یاری، غلامرضا قربانی، مسعود علیخانی، حمید رضا رحمانی، محمد خوروش، مهدی میرزایی، پژمان آجیلچی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (388.62 K)

4 ارزیابی سه نوع جاذب مایکوتوکسین در کاهش اثرات سوء آفلاتوکسین بر عملکرد جوجه های گوشتی
حسن نظری زاده، جواد پوررضا، جواد امینی، مجتبی یاری، فرزاد هاشم زاده، مهدی میرزایی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (378.01 K)

5 ارزیابی اثر مقایسه ای سطوح مختلف عصاره اتانولی پونه با آنتی بیوتیک محرک رشد بر ماندگاری و پاسخ های ایمنی در جوجه های گوشتی
هومن عسگری، میلاد منافی، مهدی هدایتی، سعید خلجی، مجتبی یاری
مشاهده مقاله | اصل مقاله (415.09 K)

6 بررسی اثر برهمکنش نوع منبع فسفر و کلسیم بر فعالیت آنزیم فسفاتاز قلیایی روده و خون و مقدار کلسیم و فسفر استخوان در جوجه های گوشتی
سکینه برشان، سعید خلجی، مهدی هدایتی، مجتبی یاری
مشاهده مقاله | اصل مقاله (843.09 K)

7 اثر سطوح مختلف پروبیوتیک در مقایسه با آنتی بیوتیک محرک رشد بر برخی پاسخ های بیوشیمیایی و ماندگاری در جوجه های گوشتی
علی عیسی پور، میلاد منافی، مهدی هدایتی، سعید خلجی، مجتبی یاری
مشاهده مقاله | اصل مقاله (395.95 K)

8 اثر تغذیه ای عصارهی هیدروالکلی گل میخک و قارچ priformospora Indica در جوجه های گوشتی تحت تنش با دگزامتازون بر تغییرات هماتوکریت و هموگلوبین خون
ابوالفضل فرمانی کسجینی، مهدی هدایتی، مجتبی یاری، مهدی قبولی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (629.44 K)

9 اثرات مقایسه ایی عصاره ی اتانولی گل میخک و Priformospora Indica برروی تیتر ایمنی درجوجه های گوشتی تحت تنش با دگزامتازون
ابوالفضل فرمانی کسجینی، مهدی هدایتی، مجتبی یاری، مهدی قبولی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (904.76 K)

10 تعیین ساختار مولکولی پروتئین ها و کربوهیدرات ها یونجه چیده شده در سه مرحله رشد و در صبح و بعدازظهر با طیف سنجی FTIR
مجتبی یاری، رضا ولی زاده، عباسعلی ناصریان، غلامرضا قربانی، پرویز رضوانی مقدم، مهدی میرزایی، میلاد منافی، پیکیانج یو
مشاهده مقاله | اصل مقاله (78.66 K)