ارزیابی اثر مقایسه ای سطوح مختلف عصاره اتانولی پونه با آنتی بیوتیک محرک رشد بر ماندگاری و پاسخ های ایمنی در جوجه های گوشتی
پذیرفته شده برای پوستر XML اصل مقاله (415.09 K)
عنوان دوره: ششمین کنگره علوم دامی ایران
نویسندگان
1دانشجوی کارشناسی ارشد علوم دامی دانشگاه ملایر
2عضو هیات علمی گروه علوم دامی دانشگاه ملایر و گروه علوم دامی، دانشکده کشاورزی، دانشگاه ملایر، ملایر، ایران.
3عضو هیات علمی گروه علوم دامی دانشگاه ملایر
چکیده
کلیدواژه ها