تعیین ﺳﺎﺧﺘﺎر ﻣﻮﻟﮑﻮﻟﯽ ﭘﺮوﺗﺌﯿﻦﻫﺎ و ﮐﺮﺑﻮﻫﯿﺪراتﻫﺎ ﯾﻮﻧﺠﻪ ﭼﯿﺪه ﺷﺪه در ﺳﻪ ﻣﺮﺣﻠﻪ رﺷﺪ و در ﺻﺒﺢ و ﺑﻌﺪازﻇﻬﺮ ﺑﺎ ﻃﯿﻒ سنجی FTIR
پذیرفته شده برای پوستر اصل مقاله (302.74 K)
عنوان دوره: پنجمین کنگره علوم دامی ایران
نویسندگان
1مجتبی یاری؛ 2رضا ولی زاده؛ 2عباسعلی ناصریان؛ 3غلامرضا قربانی؛ 4پرویز رضوانی مقدم؛ 3مهدی میرزایی؛ 5میلاد منافی؛ 6پیکیانج یو
1دانشگاه ﻓﺮدوﺳﯽ ﻣﺸﻬﺪ، ﮔﺮوه ﻋﻠﻮم داﻣﯽ؛ داﻧﺸﮕﺎه ﻣﻼﯾﺮ، ﮔﺮوه ﻋﻠﻮم داﻣﯽ؛
2دانشگاه ﻓﺮدوﺳﯽ ﻣﺸﻬﺪ، ﮔﺮوه ﻋﻠﻮم داﻣﯽ
3داﻧﺸﮕﺎه ﺻﻨﻌﺘﯽ اﺻﻔﻬﺎن، ﮔﺮوه ﻋﻠﻮم داﻣﯽ
4داﻧﺸﮕﺎه ﻓﺮدوﺳﯽ ﻣﺸﻬﺪ، ﮔﺮوه زراﻋﺖ؛
5داﻧﺸﮕﺎه ﻣﻼﯾﺮ، ﮔﺮوه ﻋﻠﻮم داﻣﯽ
6داﻧﺸﮕﺎه ﺳﺎﺳﮑﺎﭼﻮان، ﮔﺮوه ﻋﻠﻮم داﻣﯽ، ﮐﺎﻧﺎدا
چکیده
کلیدواژه ها