کلیدواژه ها = طیف سنجی
تعداد مقالات: 9

1 تعیین ﺳﺎﺧﺘﺎر ﻣﻮﻟﮑﻮﻟﯽ ﭘﺮوﺗﺌﯿﻦﻫﺎ و ﮐﺮﺑﻮﻫﯿﺪراتﻫﺎ ﯾﻮﻧﺠﻪ ﭼﯿﺪه ﺷﺪه در ﺳﻪ ﻣﺮﺣﻠﻪ رﺷﺪ و در ﺻﺒﺢ و ﺑﻌﺪازﻇﻬﺮ ﺑﺎ ﻃﯿﻒ سنجی FTIR
مجتبی یاری؛ رضا ولی زاده؛ عباسعلی ناصریان؛ غلامرضا قربانی؛ پرویز رضوانی مقدم؛ مهدی میرزایی؛ میلاد منافی؛ پیکیانج یو
مشاهده مقاله | اصل مقاله (302.74 K)

2 مطالعه ساختار مولکولی پروتئین ارقام سورگوم ایرانی با استفاده از تکنیک طیف سنجی فوریه مادون قرمز
حجت قلی زاده؛ عباسعتی ناصریان؛ رضا ولی زاده؛ عبدالمنصور طهماسبی؛ پی کوانگ یو
مشاهده مقاله | اصل مقاله (1.31 MB)

3 مقایسه ساختار مولکولی کربوهیدرات در انواع مختلف غلات (جو، ذرت و سورگوم) با استفاده از طیف سنجی مادون قرمز تبدیل فوریه
حجت قلی زاده؛ عباسعلی ناصریان؛ رضا ولی زاده؛ عبدالمنصور طهماسبی؛ پی کوآنگ یو
مشاهده مقاله | اصل مقاله (357.62 K)

4 آنالیز کیفی نمونه بره موم استان تهران (منطقه خجیر) به روش گاز کروماتوگرافی و طیف سنجی جرمی (GC/MS)
شیوا محمدزاده؛ رضا احمدخانیها؛ هوشنگ افروزان
مشاهده مقاله | اصل مقاله (874.68 K)

5 بررسی اثرات اسانس افسنطین بر عملکرد و سطح اکسیداسیون لیپید در جوجه های گوشتی
رامین حبیبی؛ قاسم جلیلوند؛ بیژن محمودی؛ حسین سمنانی نژاد؛ مرتضی کیخا صابر
مشاهده مقاله | اصل مقاله (355.27 K)

6 تعیین ترکیب شیمیایی گونه های مرتعی علف شور (Salsola regida)، خاکشیر (Sisymbrium rientals) و علف خونی (Phalaris canariensis)، مخلوط گونه های مذکور و گونه یونجه (M. sativa) با روش های شیمیایی و طیفسنجی مادون قرمزنزدیک
شهرام نجف پور؛ بهروز رسولی؛ علی احمدعلو قطبی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (410.71 K)

7 تعیین ارزش غذایی سه گونه مرتعی ماشک گل خوشه ای، آگروپایرون کریستاتوم و شبدر سفید به روش طیف سنجی مادون قرمز نزدیک
عارف فرهودی؛ بهروز رسولی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (423.02 K)

8 تعیین ساختار مولکولی پروتئین ها و کربوهیدرات ها یونجه چیده شده در سه مرحله رشد و در صبح و بعدازظهر با طیف سنجی FTIR
مجتبی یاری؛ رضا ولی زاده؛ عباسعلی ناصریان؛ غلامرضا قربانی؛ پرویز رضوانی مقدم؛ مهدی میرزایی؛ میلاد منافی؛ پیکیانج یو
مشاهده مقاله | اصل مقاله (78.66 K)

9 آنالیز کیفی عصاره اتانول بره موم خراسان رضوی به روش گاز کروماتو گرافی و طیف سنجی جرمی (GC/MS)
ناصر خالقی میران؛ محمد امیر کریمی ترشیزی؛ محمدرضا باسامی؛ سکینه بابایی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (39.56 K)