کلیدواژه ها = مرحله رشد
تعداد مقالات: 7

1 ﺑﺮرﺳﯽ اﺛﺮ ﻣﺮﺣﻠﻪ رﺷﺪ ﺑﺮ ﻋﻨﺎﺻﺮ ﻣﻌﺪﻧﯽ ﭘﺮﻣﺼﺮف ﺳﻪ ﮔﻮﻧﻪ ﮔﺮاﻣﯿﻨﻪ ﻣﺮﺗﻌﯽ ﻏﺎﻟﺐ اﺳﺘﺎن اﯾﻼم ( ﻗﻠﻄﺎس، ﻧﺮﯾﺸﺖ و ﺑﻬﻤﻦ ).
هوشنگ جعفری؛ حسن فضائلی؛ صیغلی ورمقانی؛ یحیی عباسپور
مشاهده مقاله

2 تعیین عناصر معدنی گیاه مرتعی تاغ در سه مرحله رویشی
مسلم باشتنی؛ جلیل فرزادمهر؛ نظر افضلی؛ محمد شریفی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (977.57 K)

3 بررسی اثر مرحله رشد بر ترکیب شیمیایی، صفات زراعی و ارزش غذایی شبدر ایرانی در چین سوم
بهروز نجف نژاد؛ محمد مهدی طباطبایی؛ احمد احمدی؛ پویا زمانی؛ اکبر تقی زاده؛ حسن فضائلی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (1.21 MB)

4 اثر سطوح مختلف فسفر قابل دسترس و آنزیم چندگانه کمین درمرحله رشد بر عملکرد جوجه های گوشتی در سن 35 روزگی
محمد امامی قره حاجلو؛ شهریار مقصودلو؛ حسین صبوری؛ فرامرز رستمی چراتی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (365.85 K)

5 اثر سطوح مختلف فسفر قابل دسترس و آنزیم چندگانه کمین درمرحله رشد بر عملکرد جوجه های گوشتی
محمد امامی قره حاجلو؛ شهریار مقصودلو؛ حسین صبوری؛ فرامرز رستمی چراتی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (367.5 K)

6 بررسی اثر پلی اتیلن گلیکول بر قابلیت هضم برگ کهور ایرانی (Prosopis Cinaria) در استان کرمان
مسلم مسلمی نیا؛ مصطفی یوسف الهی؛ هرمز منصوری؛ علی صالحی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (298.65 K)

7 تعیین ساختار مولکولی پروتئین ها و کربوهیدرات ها یونجه چیده شده در سه مرحله رشد و در صبح و بعدازظهر با طیف سنجی FTIR
مجتبی یاری؛ رضا ولی زاده؛ عباسعلی ناصریان؛ غلامرضا قربانی؛ پرویز رضوانی مقدم؛ مهدی میرزایی؛ میلاد منافی؛ پیکیانج یو
مشاهده مقاله | اصل مقاله (78.66 K)