کلیدواژه ها = ارزش تغذیه ای
تعداد مقالات: 14

1 بررﺳﯽ ﻗﺎﺑﻠﯿﺖ ﺗﺨﻤﯿﻦ ارزش ﺗﻐﺬﯾﻪای ﮐﻨﺠﺎﻟﻪﺳﻮﯾﺎ از ﺗﻐﯿﯿﺮات رﻧﮓ ﺑﺎ اﺳﺘﻔﺎده از ﻣﺪلﻫﺎی رﯾﺎﺿی
محمد صدقی؛ ابوالقاسم گلیان؛ پریسا سلیمانی رودی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (359.74 K)

2 تعیین ارزش تغذیه ای و تجزیه پذیری ماده خشک شبدر برسیم در مراحل مختلف رشد رویشی
سبحان گلچین گله دونی؛ اسدالله تیموری یانسری؛ هادی محمدزاده؛ ایوب فرهادی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (1.43 MB)

3 اثرات آغشته سازی میکروبی (لاکتوباسیلوس پلانتاروم) و عمل آوری شیمیایی (فرمالدئبد) بر ارزش تغذیه ای سیلاژ شبدر برسیم
خدیجه کردفیروزجائی؛ حمید امانلو؛ اسدالله تیموری یانسری؛ محمدحسین شهیر؛ امید فلاح پور
مشاهده مقاله | اصل مقاله (1.1 MB)

4 بررسی اثر فرآوری حرارتی بر ارزش تغذیه ای ضایعات سیب زمینی به منظور استفاده در تغذیه دام
یداله چاشنی دل؛ حسین کلارستاقی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (112.38 K)

5 ارزش تغذیه ای پودر ضایعات کشتارگاه طیور بر عملکرد جوجه های گوشتی
آرش حسن زاده سیدی؛ بهرام علی زاده؛ حسین جانمحمدی؛ علی حسینخانی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (110.91 K)

6 ارزش تغذیه ای ضایعات کیک و ویفر کارخانجات شیرینی پزی استان آذربایجان شرقی بر عملکرد جوجه های گوشتی
بهرام علی زاده؛ آرش حسن زاده سیدی؛ حسین جانمحمدی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (134.43 K)

7 تاثیر استفاده پودر ضایعات کشتارگاهی طیور در جیره غذایی جوجه های گوشتی
محسن دادار؛ امیر قاسمی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (107.33 K)

8 بررسی ارزش تغذیه ای کنجاله گوار در حیوانات مزرعه ای
پروین صارمی نژاد؛ حمید پرنده؛ طاهره محمدآبادی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (134.76 K)

9 تعیین ارزش تغذیه ای و تجزیه پذیری الیاف نامحلول در شوینده خنثی شبدر برسیم در مراحل مختلف رشد رویشی
سبحان گلچین گله دونی؛ اسدا... تیموری یانسری؛ هادی محمد زاده؛ حسین صمدی واسکسی؛ حبیب تقوی کرگان
مشاهده مقاله | اصل مقاله (1.32 MB)

10 بررسی اثر سه مولتی آنزیم تجاری بر عملکرد جوجه های گوشتی تغذیه شده با جیره های بر پایه گندم برحسب ارزش تغذیه ای آنزیم ها
عادل مفتخرزاده؛ حسین مروج؛ محمود شیوازاد
مشاهده مقاله | اصل مقاله (196.08 K)

11 بررسی اثرات آغشته سازی میکروبی بر مصرف و قابلیت هضم ظاهری سیلاژ ذرت در جوانه های نر هلشتاین
م کمرلویی؛ ا تیموری یانسری
مشاهده مقاله | اصل مقاله (433.88 K)

12 بررسی ترکیب شیمیایی برگ، غلاف، دانه و شاخه ی کامل سوبابل ( Leucaena leucocephala)
شهین نسیمی اصفهانی؛ مرتضی چاجی؛ طاهره محمدآبادی؛ محمد بوجارپور
مشاهده مقاله | اصل مقاله (249.24 K)

13 بررسی ارزش تغذیه ای گیاه خارمریم و تاثیر آن بر باکتری های شکمبه گاومیش با جیره بر پایه ذرت
زینب نیک زاد؛ مرتضی چاجی؛ طاهره محمدآبادی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (78.58 K)

14 بررسی قابلیت تخمین ارزش تغذیه ای کنجاله سویا از تغییرات رنگ با استفاده از مدل های ریاضی
محمد صدقی؛ ابوالقاسم گلیان؛ پریسا رودی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (75.94 K)