کلیدواژه ها = انرژی | ||
تعداد مقالات: 50 | ||
26 | تاثیر سطوح مختلف انرژی قابل سوخت و ساز و پودر ریشه زنجبیل در جیره بر صفات خارجی تخم مرغ در مرغ های تخمگذار | |
حسین جهانیان نجف آبادی؛ پروانه حسینی | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (301.03 K) | ||
27 | تأثیر افزودن آنزیم زایلاناز در جیره های بر پایه گندم با دو سطح انرژی بر عملکرد جوجه های گوشتی در دوره ی رشد | |
حسین ظهراب زاده؛ روح اله کیان فر؛ حسین جانمحمدی؛ علی میرقلنج | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (536.68 K) | ||
28 | عملکرد جوجه های گوشتی تغذیه شده با مغز میوه بلوط (Quercus brantii lindl) در دوره های مختلف پرورش | |
صغری کشاورزی؛ محمد هوشمند؛ محمدرضا بهرینی بهزادی | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (321.69 K) | ||
29 | اثر برنامه های غذایی مختلف بر انرژی و پروتئین مصرفی وخصوصیات شیمیایی لاشه جوجه های گوشتی | |
محسن امرایی؛ فرید شریعتمداری؛ حامد احمدی | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (258.87 K) | ||
30 | بررسی تأثیر سطوح مختلف انرژی و پروتئین جیره بر عملکرد شترمرغ ها | |
طاهره نیک روش ماسوله؛ علیرضا صیداوی؛ محمد داداش بیگی | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (328.97 K) | ||
31 | اثر تغذیه کوتاه مدت جیره های فلاشینگ حاوی الگوهای متفاوت اسیدهای چرب بر دینامیک فولیکولی و شاخصه های متابولیکی بزهای ماده نژاد مهابادی در فصل تولیدمثل | |
نسیم امین شرع؛ فرهاد فرخی اردبیلی؛ حامد خلیلوندی بهروزیار | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (710.17 K) | ||
32 | بررسی گوارش پذیری و انرژی قابل متابولیسم گیاه پی کل (Smyrniopsisaucheri ) منطقه کهگیلویه با استفاده از تکنیک تولید گاز | |
جلال محمدی دم طسوج؛ مرتضی اصغری مقدم؛ مصطفی یوسف الهی؛ سیامک پارسایی؛ زهره حبیبی؛ خداداد اجتهادی | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (455.76 K) | ||
33 | اثر تغذیه اوره بر خصوصیات لاشه گوسفندان بلوچی و کردی | |
جواد نصیری؛ علی محرری؛ پژمان میرشکرایی | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (400.08 K) | ||
34 | تأثیر سطوح مختلف انرژی و پروتئین جیره بر عملکرد رشد و پروار بزغاله های بومی استان چهارمحال و بختیاری | |
غلامرضا شادنوش | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (308.23 K) | ||
35 | تاثیر جیره های حاوی سطوح متفاوت انرژی و پروتئین بر خصوصیات لاشه بزغاله های نر کرکی رائینی | |
مجتبی سید مومن؛ کامران رضا یزدی؛ محمد سفلائی؛ محمدولی تکاسی | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (281.87 K) | ||
36 | اثر غلظت انرژی و پروتئین جیره و افزودن آنتی اکسیدان ها برعملکرد جوجه های گوشتی تحت تاثیر تنش سرمایی | |
اشرف چرم گر؛ محمدحسین شهیر؛ حمیدرضا طاهری؛ محمدحسین نعمتی | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (78.5 K) | ||
37 | بررسی تغییرات پروتئین خام،انرژی،چربی و خاکستر در پنج گونه مرتعی مورد مصرف گوسفند و بز در مراتع استان چهارمحال و بختیاری | |
غلامرضا شادنوش | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (78.27 K) | ||
38 | تعیین انرژی قابل متابولیسم برگ مو (Vitis Leaves) بدون فرآوری و فرآوری شده با اوره و مایکروویو با استفاده از تکنیک تولید گاز | |
مهدی مقدم؛ احمد احمدی؛ اکبر تقی زاده | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (39.82 K) | ||
39 | تاثیر سطوح مختلف انرژی بر عملکرد رشد و برخی فراسنجه های خونی بزهای بومی آذربایجان غربی | |
مجتبی ایمانی حسنلویی؛ پرویز فرهومند؛ یونسعلی علی جو | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (40.34 K) | ||
40 | اثر جیره های حاوی سطوح متفاوت انرژی و پروتئین با نسبت ثابت بر قابلیت هضم ایلنومی مواد مغذی در جوجه های گوشتی | |
مونا موسوی؛ مرتضی چاجی؛ احمدرضا کاظمی؛ سمیه رحیم نهال | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (78.08 K) | ||
41 | تعیین ترکیبات شیمیایی و انرژی قابل سوخت و ساز میوه درخت کهور جهت استفاده در جیره ی غذایی مرغ | |
سیروس نوروزی؛ اکبر یعقوبفر | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (40.29 K) | ||
42 | تاثیر تراکم انرژی و سایر مواد مغذی جیره در دوره های مختلف پرورش بر عملکرد و ویژگی های لاشه جوجه های گوشتی | |
قاسم فرهادی؛ منصور رضایی؛ یدالله چاشنی دل | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (79.33 K) | ||
43 | تاثیر تدبیر غذایی (Nutritional Wisdom) بر مصرف انرژی و پروتئین | |
علیرضا جعفری صیادی؛ عبدالحسین قاسمی؛ نسیم فرنودیان | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (39.84 K) | ||
44 | تخمین میزان انرژی قابل متابولیسم و اسیدهای آمینه قابل هضم گندم با استفاده از مدل های ریاضی | |
پریسا سلیمانی رودی؛ ابوالقاسم گلیان؛ محمد صدقی | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (77.79 K) | ||
45 | تاثیر تغذیه انتخابی با چرخه ترتیبی بر عملکرد جوجه های گوشتی | |
صدرا آل صاحب فصول؛ مجید طغیانی؛ عباسعلی قیصری؛ علی تبعیدیان؛ مسعود الهقلی | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (33.61 K) | ||
46 | تاثیر حذف مکمل های ویتامینی در جیره های دارای مقادیر متفاوت انرژی بر عملکرد و PH گوشت ران جوجه های گوشتی | |
رضا میرشکار؛ بهروز دستار؛ بهاره شعبانپور؛ سعید حسنی | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (36.99 K) | ||
47 | اثر پروپیل تیواوراسیل (PTU) و سطوح مختلف انرژی جیره بر برخی فراسنجه های خون در مرغهای مادر گوشتی | |
جابر داودی؛ حسن فتحی؛ افشار میرزایی آغسقالی | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (35.86 K) | ||
48 | اثرات سطوح مختلف پودر زردچوبه و انرژی قابل سوخت و ساز جیره بر پاسخ خای ایمنی مرغ های تخمگذار | |
مهسا میربد؛ امیرحسین مهدوی؛ عبدالحسین سمیع؛ محمدعلی ادریس | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (37.88 K) | ||
49 | بررسی خصوصیات لاشه جوجه های گوشتی نر و ماده تغذیه شده با نسبت متفاوت انرژی به پروتئین، پرورش یافته در قفس | |
ملیحه مروت؛ پوریا دادور؛ طاهره محمدآبادی؛ ابراهیم بحرینی؛ رضا مصدق | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (72.21 K) | ||
50 | پیش بینی انرژی قابل متابولیسم حقیقی ضایعات بوجاری واریته های مختلف گندم بر اساس ترکیب شیمیایی | |
مژگان مظهری؛ ابوالقاسم گلیان | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (38.18 K) |