کلیدواژه ها = دانه کلزا
تعداد مقالات: 5

1 تاثیر ﻋﻤﻞ آوری ﻫﺎی ﻓﯿﺰﯾﮑﯽ و ﺷﯿﻤﯿﺎﯾﯽ ﺑﺮ ﺑﺨﺶ ﻫﺎی ﻣﺨﺘﻠﻒ ﭘﺮوﺗﺌﯿﻦ داﻧﻪ ﮐﻠﺰا ﺑﺎ اﺳﺘﻔﺎده از ﻣﺪل CNCPS
مریم ﺻﺎﺣﺒﯽ اﻋﻼء؛ فرخ کفیل زاده؛ معصومه حیدری
مشاهده مقاله | اصل مقاله (267.56 K)

2 تاثیر پرتوتابی مایکروویو برتجزیه پذیری ماده خشک دانه کلزا در گوسفند دالاق
جواد فرامرزی؛ نورمحمد تربتی نژاد؛ مجتبی آهنی آذری؛ عبدالحکیم توغدری
مشاهده مقاله | اصل مقاله (810.12 K)

3 اثرات سطوح مختلف دانه کلزا با و بدون افزودن آنزیم بر عملکرد جوجه های گوشتی
و عندلیبی؛ م. ح شهیر؛ م شیوازاد
مشاهده مقاله | اصل مقاله (350.16 K)

4 کاربرد دانه کلزای خردشده درتغذیه طیور تخمگذار و تأثیر آن برعملکرد تولیدی و ترکیب اسیدهای چرب زرده تخم مرغ
محمد جواد آگاه؛ هوشنگ لطف اللهیان
مشاهده مقاله | اصل مقاله (393.61 K)

5 تغییرات فراسنجه های هماتولوژیکی و بیوشیمیایی خون بره های لری-بختیاری تغذیه شده با جیره پرواری حاوی عصاره برگ بلوط
مرضیه باقری نسب؛ فرخ کفیل زاده؛ عباسعلی ناصریان
مشاهده مقاله | اصل مقاله (566.55 K)