کلیدواژه ها = سنتز پروتئین میکروبی | ||
تعداد مقالات: 9 | ||
1 | ﺑﺮرﺳﯽ اﺛﺮ ﺳﻄﻮح ﻣﺨﺘﻠﻒ داﻧﻪ ارزن ﺑﺮ ﻣﯿﺰان ﺳﻨﺘﺰ ﭘﺮوﺗﺌﯿﻦ ﻣﯿﮑﺮوﺑﯽ در ﮔﻮﺳﻔﻨﺪ | |
اسماعیل توانافر؛ محمد علی جعفری؛ روح اله عبداله پور؛ حیدر نعمت زاده سوته؛ مهدی نوری جوجاده؛ سید محمد قربانی دازمیری | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (184.45 K) | ||
2 | اﺛﺮ ﺳﻮد، اوره، ﭘﺮﺗﻮ و ﭘﻠﯽ اﺗﯿﻠﻦ ﮔﻠﯿﮑﻮل ( PEG ) در ﭘﻮﺳﺘﻪ ﭘﺴﺘﻪ ﺑﺮ ﺗﻮﻟﯿﺪ ﮔﺎز و ﺑﺮآورد ﺳﻨﺘﺰ ﭘﺮوﺗﺌﯿﻦ ﻣﯿﮑﺮوﺑﯽ در ﺷﺮاﯾﻂ آزﻣﺎﯾﺸﮕﺎهی | |
سمانه قاسمی؛ عباسعلی ناصریان؛ رضا ولی زاده؛ علیرضا وکیلی؛ عبدالمنصور طهماسبی؛ مهدی بهگر | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (286.09 K) | ||
3 | اثر ﺳﻄﻮح ﻣﺨﺘﻠﻒ ﺧﺮﻣﺎی ﺿﺎﯾﻌﺎﺗﯽ ﺑﺮ ﻓﺮاﺳﻨﺠﻪ ﻫﺎی ﺗﺨﻤﯿﺮ و ﺳﻨﺘﺰ ﭘﺮوﺗﺌﯿﻦ ﻣﯿﮑﺮوﺑﯽ در ﮔﻮﺳﻔﻨﺪان ﻧﮋاد ﮐﺮﻣﺎنی | |
جلال بیاتی زاده؛ امین خضری | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (287.64 K) | ||
4 | مطالعه تاثیر استفاده از سطوح مختلف علوفه روناس بر تغییرات PH، آمونیاک شکبمه و سنتز پروتئین میکروبی در گوسفندان کرمانی | |
مصطفی عزیزی احمدآبادی؛ محمد فولادی؛ امین خضری | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (1.46 MB) | ||
5 | تاثیر تغذیه سیلاژ بقایای حاصل از پوست گیری پسته بر میزان مشتقات پورینی ادرار، سنتز پروتئین میکروبی و مصرف و ابقاء نیتروژن گوسفندان کرمانی | |
زهره حاج علیزاده؛ امید دیانی؛ رضا طهماسبی | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (146.33 K) | ||
6 | اثرات جیره آغازین با سطح مختلف کنسانتره بر سنتز پروتئین میکروبی بره های شیرخوار | |
آشور محمد قره باش؛ تقی قورچی؛ سعید حسنی؛ نورمحمد تربتی نژاد؛ هرمز منصوری | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (282.82 K) | ||
7 | اثر استفاده از نان فانتزی ضایعاتی بر فراسنجه های تخمیری شکمبه و سنتز پروتئین میکروبی در گوسفند | |
زهره ایزدی؛ امین خضری | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (398.42 K) | ||
8 | اثر سود، پرتو و پلی اتیلن گلیکول (PEG) در پوسته پسته بر تولید گاز و برآورد سنتز پروتئین میکروبی در شرایط آزمایشگاهی | |
سمانه قاسمی؛ عباسعلی ناصریان؛ رضا ولی زاده؛ علیرضا وکیلی؛ عبدالمنصور طهماسبی؛ مهدی بهگر | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (80.15 K) | ||
9 | اثر سطوح مختلف خرمای ضایعاتی بر فراسنجه های تخمیر و سنتز پروتئین میکروبی در گوسفندان نژاد کرمانی | |
جلال بیاتی زاده؛ امین خضری | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (74.65 K) |