کلیدواژه ها = زرده تخم مرغ
تعداد مقالات: 27

1 ﺗﺄﺛﯿﺮ ﻣﻨﺒﻊ ﭼﺮﺑﯽ و ﻣﮑﻤﻞ ﮐﺮدن ﺟﯿﺮه ﺑﺎ وﯾﺘﺎﻣﯿﻦE وC ﺑﺮ ﻏﻠﻈﺖ آﻟﻔﺎﺗﻮﮐﻮﻓﺮول و ﭘﺎﯾﺪاری اﮐﺴﯿﺪاﺗﯿﻮ ﺳﺮم، زرده و ﺗﺨﻢ ﻣﺮغ
حسین ایراندوست؛ عبدالحسین سمیع؛ حمیدرضا رحمانی؛ رحمان جهانیان؛ زهرا پورنقشبند
مشاهده مقاله | اصل مقاله (367.47 K)

2 مقایسه رقیق کننده های آندرومید، بایوکسل و سیترات - زرده تخم مرغ برای انجماد اسپرم گاو نر براون سوئیس
جعفر فریدی مایوان؛ اکبر سلیمانی؛ محمد نوروزی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (1.46 MB)

3 اثر اسید کاپروئیک و زرده تخم مرغ بر پراکسیداسیون لیپید های اسپرم قوچ پس از 96 ساعت ذخیره سازی در 4ᵒc
محمد عطائی؛ محمد روستایی علی مهر
مشاهده مقاله | اصل مقاله (1.22 MB)

4 بررسی مقادیر مختلف زرده تخم مرغ بر اسپرم قوچ تالشی در شرایط مایع
محمد عطائی؛ محمد روستایی علی مهر
مشاهده مقاله | اصل مقاله (1.1 MB)

5 تاثیر خواص آنتی اکسیدانی ژل رویال در رقیق کننده تریس بر کیفیت اسپرم قوچ قزل
فرهاد فرخی؛ حسن ملکی نژاد؛ ایرج برنوسی؛ علیرضا مرادی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (1.89 MB)

6 مقایسه انجماد پذیری اسپرم قوچ زندی با استفاده از دو نوع رقیق کننده تجاری عاری از زرده تخم مرغ: بایوکسل (Bioxcell) و آندرومد (Andromed)
امیر حسین نصیری؛ آرمین توحیدی؛ سعید زین الدینی؛ روزبه اردبیلی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (777.16 K)

7 تاثیر آنتی بادی اختصاصی زرده تخم مرغ برعملکرد و کاهش کلونیزاسیون باکتری اشرشیاکلی در جوجه های گوشتی
مریم شفیعی؛ شعبان رحیمی؛ محمد امیر کریمی ترشیزی؛ تقی زهرایی صالحی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (1.2 MB)

8 تأثیر پودر ضایعات کشتارگاهی طیور بر کیفیت تخم مرغ در مرغان تخمگذار
مجید قشلاق؛ حسین جانمحمدی؛ اکبر تقی زاده؛ عباس رأفت
مشاهده مقاله | اصل مقاله (219.63 K)

9 تاثیر تغذیه دانه کتان به صورت خرد شده و خرد نشده بر ترکیب اسیدهای چرب زرده تخم مرغ
محمد جواد آگاه؛ هوشنگ لطف الهیان
مشاهده مقاله | اصل مقاله (1.1 MB)

10 تأثیر استفاده از روغن ماهی کیلکا و پالم اولئین در تغییر ترکیب اسیدهای چرب زرده تخم مرغان تخم گذار
جواد حسینی واشان؛ نظر افضلی؛ محمد ملکانه؛ محمد علی ناصری؛ علی اله رسانی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (399.55 K)

11 مقایسه چند عامل تغذیه ای تاثیرگذار بر کاهش کلسترول زرده تخم مرغ
سودابه مرادی؛ محمود شیوازاد؛ احمد زارع شحنه؛ سید احمد میر هادی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (1.12 MB)

12 غنی سازی تخم مرغ با لوتئین
طرلان فرهوش؛ شهرام گلزار ادبی؛ جابر داوودی؛ محمد علی کمالی؛ سلمان نومی؛ یوسف حاجی اصغری
مشاهده مقاله | اصل مقاله (340.07 K)

13 تأثیر استفاده از پروبیوتیک و کربنات کلسیم بر صفات عملکردی و کلسترول سرم و زرده تخم مرغ در مرغ های تخمگذار
یحیی درویشی قلی آباد؛ محمود شمس شرق؛ سعید زره داران؛ علی خسروی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (353.43 K)

14 تاثیر منبع چربی و ویتامین E بر نسبت و الگوی وضعیتی اسیدهای چرب اقسام فسفولیپیدی زرده تخم مرغ
حیسن ایراندوست؛ حمید محمدزاده؛ ناهید منوچهری اردستانی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (262.25 K)

15 بررسی اثر سطوح مختلف زرده تخم مرغ بر برخی از خصوصیات اسپرم قوچ زل پس از انجماد
مهناز احمدی همدانی؛ یوسف جعفری آهنگری؛ سعید زره داران
مشاهده مقاله | اصل مقاله (166.1 K)

16 ارزیابی اثرات کراتین در دو دمای متفاوت بر انجماد پذیری اسپرم بز مرخز
یاسر حسنی؛ عباس فرشاد
مشاهده مقاله | اصل مقاله (355.6 K)

17 اثر ریشه زنجبیل بر کلسترول زرده تخم مرغ، وضعیت آنتی اکسیدانی پلاسما و عملکرد مرغ های تخمگذار
عبدالله اکبریان؛ اردشیر شیخ احمدی؛ ابوالقاسم گیان؛ حسن شیرزادی؛ صفا ژاله
مشاهده مقاله | اصل مقاله (233.71 K)

18 پاسخ خصوصیات کیفی زرده و سفیده تخم بلدرچین به سطوح افزایشی فلفل شیرین
ذبیح اله نعمتی؛ مینا سالخورده ضیابری؛ زهرا مرادی قراجه
مشاهده مقاله | اصل مقاله (636.55 K)

19 پاسخ خصوصیات کیفی زرده و سفیده تخم بلدرچین به سطوح افزایشی نعناع فلفلی
ذبیح اله نعمتی؛ زهرا مرادی قراجه؛ مجتبی مودب
مشاهده مقاله | اصل مقاله (569.56 K)

20 معرفی زرده تخم مرغ به عنوان تغذیه زود هنگام و اثر آن بر عملکرد جوجه های گوشتی
موسی حسینی نشلی؛ فرید مسلمی پور؛ شهریار مقصودلو؛ محمد کاظمی فرد؛ محمدرضا ملائی کندلوسی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (318.05 K)

21 مقایسه اثرات آنتی آکسیدانی آنتی بیوتیک مینوسایکلین با پروتئین سریسین بر قابلیت انجماد پذیری اسپرم جنب بیضوی قوچ
زهرا مرآتی؛ عباس فرشاد؛ امجد فرزین پور؛ جلال رستم زاده
مشاهده مقاله | اصل مقاله (809.02 K)

22 اثر نانو ذرات لسیتین سویا در رقیق کننده بر ماندگاری اسپرم قوچ در شرایط سرد
لیلا افضلی چگنی؛ سید مجتبی موسوی؛ مجید خالداری؛ سعید محمدزاده
مشاهده مقاله | اصل مقاله (542.25 K)

23 تاثیر منبع چربی و مکمل کردن جیره با ویتامین E و C بر غلظت آلفاتوکوفرول و پایداری اکسیداتیو سرم، زرده و تخم مرغ
حسین ایراندوست؛ عبدالحسین سمیع؛ حمیدرضا رحمانی؛ رحمان جهانیان؛ زهرا پورنقشبند
مشاهده مقاله | اصل مقاله (40.16 K)

24 بررسی اثر زرده تخم مرغ و شوک سرما، بر ذخیره سازی اسپرم پوشش دار شده در قوچ تالشی
آزاده محمدی؛ محمد روستایی علی مهر؛ مختار مهدی زاده اسطاخکوهی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (40.42 K)

25 بررسی مقادیر مختلف اسید هگزانوئیک و زرده تخم مرغ بر میزان نگهداری اسپرم اپیدیدمی قوچ در 5 درجه سانتی گراد
مححمد عطائی؛ محمد روستائی علی مهر
مشاهده مقاله | اصل مقاله (41.19 K)