ﺗﺄﺛﯿﺮ ﻣﻨﺒﻊ ﭼﺮﺑﯽ و ﻣﮑﻤﻞ ﮐﺮدن ﺟﯿﺮه ﺑﺎ وﯾﺘﺎﻣﯿﻦE وC ﺑﺮ ﻏﻠﻈﺖ آﻟﻔﺎﺗﻮﮐﻮﻓﺮول و ﭘﺎﯾﺪاری اﮐﺴﯿﺪاﺗﯿﻮ ﺳﺮم، زرده و ﺗﺨﻢ ﻣﺮغ
پذیرفته شده برای پوستر XML اصل مقاله (367.47 K)
عنوان دوره: پنجمین کنگره علوم دامی ایران
نویسندگان
1ﮔ ﺮوه ﻋﻠﻮم داﻣﯽ داﻧﺸﮑﺪه ﮐﺸﺎورزی داﻧﺸﮕﺎه ﺻﻨﻌﺘﯽ اصفهان
2ﻣﺮﮐﺰ ﺗﺤﻘﯿﻘﺎت ﻏﺪد و ﻣﺘﺎﺑﻮﻟﯿﺴﻢ داﻧﺸﮕﺎه ﻋﻠﻮم ﭘﺰﺷکی اصفهان
چکیده
-
کلیدواژه ها