کلیدواژه ها = قابلیت هضم مواد مغذی
تعداد مقالات: 5

1 بررﺳﯽ اﺛﺮات ﮐﺎدﻣﯿﻮم ﺑﺮ ﺗﺨﻤﯿﺮ ﻣﯿﮑﺮوﺑﯽ ﺷﮑﻤﺒﻪ و ﻗﺎﺑﻠﯿﺖ ﻫﻀﻢ ﻣﻮاد ﻣﻐﺬی ﺑﺎ اﺳﺘﻔﺎده از ﺳﯿﺴﺘﻢ ﺗﻮﻟﯿﺪ ﮔﺎز
فاضل الماسی؛ محسن ساری؛ سمیه سالاری؛ مرتضی چاجی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (275.67 K)

2 تاثیر جایگزینی گندم کامل در جیره های بر پایه جو بر میزان گوارش پذیری مواد مغذی و آمونیاک شکمبه ای گوساله های شیرخوار
محسن حسینی؛ محمد خوروش؛ حسین فصیحی؛ الهه جهانیان؛ مهدی صائبی فر
مشاهده مقاله | اصل مقاله (1.23 MB)

3 اثر استفاده از پروبیوتیک و پری بیوتیک به عنوان جایگزین آنتی بیوتیک بر قابلیت هضم انرژی، پروتئین و چربی در جوجه های گوشتی سویه تجاری راس
حجت ضیایی؛ محمد امیر کریمی ترشیزی؛ مسلم باشتنی؛ اعظم زینلی؛ همایون فرهنگ فر؛ حسین نعیمی پور یونسی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (365.5 K)

4 تأثیر سطوح مختلف پودر آب پنیر بر قابلیت هضم مواد مغذی و فراسنجه های خونی در بره های در حال رشد
علی کافی؛ امیر داور فروزنده
مشاهده مقاله | اصل مقاله (578.79 K)

5 مطالعه تاثیر نسبت های متفاوت نیتروژن آمونیاکی به نیتروژن پپتیدی (NH3-N/Pep-N) در مایع شکمبه گاوهای شیری بر قابلیت هضم مواد مغذی و ساخت پروتئین میکروبی
مهدی کاظمی بن چناری؛ کامران رضا یزدی؛ علی نیکخواه؛ حمید کهرام؛ مهدی دهقان بنادکی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (322.08 K)