اثر استفاده از پروبیوتیک و پری بیوتیک به عنوان جایگزین آنتی بیوتیک بر قابلیت هضم انرژی، پروتئین و چربی در جوجه های گوشتی سویه تجاری راس
پذیرفته شده برای پوستر XML اصل مقاله (365.5 K)
عنوان دوره: سومین کنگره علوم دامی ایران
نویسندگان
1دانشجوی کارشناسی ارشد دانشکده ی کشاورزی، دانشگاه بیرجند
2استادیار و عضو هیئت علمی دانشگاه تربیت مدرس تهران
3استادیار و عضو هیئت علمی دانشگاه بیرجند
4کارشنارس ارشد گروه علوم دامی دانشگاه بیرجند
چکیده
کلیدواژه ها