کلیدواژه ها = ماده آلی
تعداد مقالات: 43

1 ﺗﻌﯿﯿﻦ ﻓﺮاﺳﻨﺠﻪ ﻫﺎی ﺗﺠﺰﯾﻪ ﭘﺬﯾﺮی ﻣﺎده ﺧﺸﮏ، ﻣﺎده آﻟﯽ و اﻟﯿﺎف ﻧﺎﻣﺤﻠﻮل در ﺷﻮﯾﻨﺪه ﺧﻨﺜﯽ ﮐﺎه ﺳﻮﯾﺎی ﻋﻤﻞ آوری ﺷﺪه ﺑﺎ هیدروﮐﺴﯿﺪ ﺳﺪﯾﻢ
شهریار کارگر؛ محمد خوروش؛ طاهر یلچی؛ غلامرضا قربانی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (267.55 K)

2 بررسی تاثیر جایگزینی یونجه با پسماند اسانس گیری درمنه در جیره نشخوارکنندگان با استفاده از تکنیک تولید گاز
محسن ساری؛ فاضل الماسی؛ سمیه سالاری؛ محسن تقی زاده
مشاهده مقاله | اصل مقاله (1.02 MB)

3 اثر فرآوری کاه گندم با هیدروکسید سدیم بر ترکیب شیمیایی و تجزیه پذیری با روش کیسه های نایلونی
سید غلامرضا موسوی؛ علی زمان دوستی؛ فرشید فتاح نیا؛ ابراهیم عبدی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (132.19 K)

4 تعیین حجم گاز تولید شده به روش آزمایشگاهی و انرژی متابولیسمی پوست سبز گردوی عمل آوری شده با قارچ نوروسپورا سیتوفیلا
معصومه تکلوزاده؛ امید دیانی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (174.82 K)

5 بررسی تاثیر جایگزینی یونجه با پسماند اسانس گیری بابونه آلمانی در جیره نشخوار کنندگان با استفاده از تکنیک تولید گاز
محسن ساری؛ فاضل الماسی؛ سمیه سالاری؛ محسن تقی زاده
مشاهده مقاله | اصل مقاله (151.58 K)

6 مقایسه ترکیبات شیمیایی پودر ضایعات کشتارگاهی طیور تولیدی در سه کشتارگاه استان تهران
لیلا جوادی؛ مهدی کاظمی بن چناری؛ علیرضا علیزاده؛ امین خضری
مشاهده مقاله | اصل مقاله (128.42 K)

7 استفاده از روش آزمون گاز برای تعیین قابلیت هضم ماده آلی و ماده خشک علوفه مرتعی فرانکنیا هیرسوتا
وحیده جعفری؛ نورمحمد تربتی نژاد؛ هرمز منصوری
مشاهده مقاله | اصل مقاله (918.42 K)

8 اثر فراوری بر تجزیه پذیری ماده آلی و پروتئین خام دانه گندم
حسین کارخانه؛ کامران یزدی؛ مهدی دهقان بنادکی؛ ابوالفضل زالی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (1.48 MB)

9 مقایسه فراسنجه های تجزیه پذیری شکمبه ای علوفه کنگرفرنگی و یونجه به روش کیسه نایلونی
مهدی دهقانی سانیج؛ کامران رضایزدی؛ احمد افضل زاده؛ محمدعلی نوروزیان؛ مهدی بهگر
مشاهده مقاله | اصل مقاله (1.01 MB)

10 مقایسه ترکیبات شیمیایی دو نمونه تفاله زیتون هسته دار و بدون هسته با تفاله سیلو شده و تعیین ضرایب هضمی نمونه های شاهد تفاله زیتون
مجتبی ابرقویی؛ یوسف روزبهان؛ داریوش علیپور
مشاهده مقاله | اصل مقاله (1016.53 K)

11 اثر استفاده از محصولات فرعی پسته در جیره گاوهای هلشتاین اوایل شیردهی
عطیه بهلولی؛ عباسعلی ناصریان؛ رضا ولی زاده؛ فریدون افتخار شاهرودی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (1.12 MB)

12 ترکیبات شیمیایی و قابلیت هضم ظاهری کاه آفتابگردان و کاه سویا در استان گلستان
محمد پاسندی؛ حسن فضائلی؛ سید حسن حافظیان؛ عبداله کاویان؛ یداله چاشنی دل
مشاهده مقاله | اصل مقاله (1.02 MB)

13 تعیین ارزش غذایی علوفه مرتعی استان ایلام با استفاده از روشهای آزمایشگاهی
هوشنگ جعفری؛ حسن فضائلی؛ محمدعلی موسوی؛ صیفعلی ورمقانی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (1.23 MB)

14 تعیین قابلیت هضم سیلاژ تفاله لیمو ترش و کاه گندم
سید علی حسینی سیر؛ محمد مهدی طباطبایی؛ حسن علی عربی؛ احمد احمدی؛ خلیل زابلی؛ نرگس آشوری
مشاهده مقاله | اصل مقاله (1.12 MB)

15 بررسی تغییر ترکیبات شیمیایی و قابلیت هضم سبوس گندم پس از عمل آوری بیولوژیکی با قارچ نئوروسپورا سیتوفیلا
خلیل زابلی؛ یوسف روزبهان؛ سید عباس شجاع الساداتی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (1.36 MB)

16 تعیین قابلیت هضم سیلاژ کاه گندم با سطوح مختلف تفاله لیمو و اوره به روش آزمایشگاهی
محمد مهدی طباطبایی؛ حسن علی عربی؛ سید علی حسینی سیر؛ حسن فضایلی؛ احمد احمدی؛ خلیل زابلی؛ حسن حجت؛ نرگس آشوری
مشاهده مقاله | اصل مقاله (1.05 MB)

17 اثرات آنزیم فیبرولیتیک بر عملکرد گاوهای اواسط شیرواری نژاد هلشتاین
مسعود علیخانی؛ مصطفی شاهزیدی؛ غلامرضا قربانی؛ حمیدرضا رحمانی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (1014.75 K)

18 تاثیر رقم و مرحله بلوغ علف ذرت بر کیفیت تخمیر و ارزش غذایی سیلاژ آن
مسیح اله فروزمند؛ مسعود علیخانی؛ محمد خوروش؛ غلام رضا قربانی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (1.58 MB)

19 تاثیر مخلوط قارچ پلوروتوس و کود مرغی بر ترکیب شیمیائی و لیگنین زدائی کاه و کلش برنج
سید سعید موسوی؛ حسن فضائلی؛ حمید امانلو؛ محمد تقی مسلمیون؛ کاوه احمدی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (1.37 MB)

20 مقایسه تأثیر اسانس و برگ گونه های مختلف آویشن بر قابلیت هضم ماده خشک و ماده آلی، تولید و بازده توده میکروبی در شرایط آزمایشگاهی
مریم فریدون پور؛ جواد بیات کوهسار؛ ابراهیم غلامعلی‌پور علمداری؛ سکینه نوری
مشاهده مقاله | اصل مقاله (338 K)

21 اثر افزودن سطوح مختلف اوره و ملاس به پوسته پسته سیلو شده بر روی تجزیه پذیری ماده خشک، قابلیت هضم ماده آلی و برآورد انرژی متابولیسمی به دو روش آزمایشگاهی (تیلی و تری و گاز تست)
علی مهدوی؛ مجتبی زاغری؛ مجتبی زاهدی فر؛ علی نیکخواه؛ فاطمه عالمی؛ علیرضا آقا شاهی؛ عبداله حسینی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (402.27 K)

22 استفاده از روش تولید گاز جهت تخمین میزان قابلیت هضم ماده آلی، انرژی قابل متابولیسم و اسیدهای چرب زنجیر کوتاه در برخی از مواد خوراکی
حمید پایا؛ اکبر تقی زاده؛ وحید حصنی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (380.7 K)

23 اثرات کاربرد آنزیم فیبرولیتیک بر عملکرد گاوهای اواسط شیرواری نژاد هلشتاین
مسعود علیخانی؛ مصطفی شاهزیدی؛ غلامرضا قربانی؛ حمیدرضا رحمانی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (1014.75 K)

24 تعیین ارزش غذایی کاه منداب غنی سازی شده با ملاس با استفاده از تکنیک کیسه های نایلونی
بخشعلی خداپرست؛ رامین سلامت دوست نویر؛ ناصر ماهری سیس؛ علی نوشادی؛ محمد سلامت آذر؛ ابوالفضل قربانی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (234.72 K)

25 تعیین ارزش غذایی علف خارشتر در تغذیه نشخوار کنندگان با استفاده از روش کیسه های نایلونی (in situ)
بهجت خسروی؛ کمال شجاعیان؛ زهرا فیروز کوهی مقدم؛ ابراهیم افشاری
مشاهده مقاله | اصل مقاله (269.7 K)