تعیین ارزش غذایی کاه منداب غنی سازی شده با ملاس با استفاده از تکنیک کیسه های نایلونی
پذیرفته شده برای پوستر اصل مقاله (234.72 K)
عنوان دوره: چهارمین کنگره علوم دامی ایران
نویسندگان
1بخشعلی خداپرست؛ 1رامین سلامت دوست نویر؛ 1ناصر ماهری سیس؛ 2علی نوشادی؛ 1محمد سلامت آذر؛ 1ابوالفضل قربانی
1بترتیب دانشجویان کارشناسی ارشد، اعضاء هیئت علمی گروه علوم دامی دانشگاه آزاد اسلامی واحد شبستر
2کارشناس ارشد دانشگاه آزاد اسلامی واحد شبستر
چکیده
کلیدواژه ها