کلیدواژه ها = اوره
تعداد مقالات: 86

76 اثر سطوح مختلف اوره بر فراسنجه های تولید گاز علوفه سورگوم سیلو شده با استفاده از روش تولید گاز (in vitro)
مرتضی تقوی؛ محمد سیدی فرگی؛ قاسم جلیلوند
مشاهده مقاله | اصل مقاله (333.24 K)

77 بررسی تاثیر اوره در جیره بر برخی فراسنجه های خونی و فعالیت آنزیم های کبدی در گوسفند
رسول رضائی؛ علی محرری؛ جواد نصیری
مشاهده مقاله | اصل مقاله (76.43 K)

78 اثر بلوک اوره ملاس و مواد معدنی غنی شده با موننسین بر عملکرد بره های نر مهربان
س. افروزی؛ م.م. طباطبایی؛ ح. علی عربی؛ پ. زمانی؛ ن. زند
مشاهده مقاله | اصل مقاله (40.46 K)

79 بررسی امکان سیلو کردن بقایای کدو آجیلی با استفاده از مخلوطی از کاه، سبوس و اوره
ا. واحدی؛ ح. علی عربی؛ پ. زمانی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (40.78 K)

80 بررسی روند تجزیه پذیری پروتئین خام تفاله انار (خام و عمل آوری شده با اوره) با استفاده از روش کیسه های نایلونی
بهروز ابراهیمی؛ اکبر تقی زاده؛ ولی اله پلنگی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (36.64 K)

81 بررسی ترکیبات شیمیایی و قابلیت هضم برگ خرمای عمل آوری شده با اوره
عزیز کردونی؛ اکبر ابرغانی؛ محمدرضا مشایخی؛ بهاءالدین عالم زاده؛ بهاره طاهری دزفول
مشاهده مقاله | اصل مقاله (36.63 K)

82 بررسی تاثیر اوره جیره بر برخی فراسنجه های خونی و فعالیت آنزیم های کبدی در گوسفند
رسول رضائی؛ علی محرری؛ جواد نصیری
مشاهده مقاله | اصل مقاله (78.46 K)

83 تعیین انرژی قابل متابولیسم برگ مو (Vitis Leaves) بدون فرآوری و فرآوری شده با اوره و مایکروویو با استفاده از تکنیک تولید گاز
مهدی مقدم؛ احمد احمدی؛ اکبر تقی زاده
مشاهده مقاله | اصل مقاله (39.82 K)

84 بررسی تاثیر ملاس و اوره روی ارزش غذایی سیلاژ علوفه نی در مراحل مختلف رشد
ک. چاشنی دل؛ ی. مویدپور؛ م. یوسف الهی؛ م. شجاعیان
مشاهده مقاله | اصل مقاله (78.88 K)

85 اثر سطوح مختلف تفاله خشک زیتون بر روی گلوکز، اوره و کلسترول خون گوسفندان نژاد عربی
آزاده گرواند؛ مرتضی چاجی؛ محسن ساری؛ طاهره محمد آبادی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (74.58 K)

86 مقایسه نیتروژن اوره ای و ترکیبات شیر ماه های اول و سوم شیردهی در گاوهای روستایی استان لرستان
ناهید یوسفی؛ علی کیانی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (77.93 K)