کلیدواژه ها = طوقه چغندر قند
تعداد مقالات: 2

1 مقاﯾﺴﻪ ﺗﺮﮐﯿﺒﺎت ﺷﯿﻤﯿﺎﯾﯽ و ﻗﺎﺑﻠﯿﺖ ﻫﻀﻢ ﺳﯿﻼژ ﺳﺮﺷﺎﺧﻪ ﻧﯿﺸﮑﺮ، ذرت و ﺑﺮگ و ﻃﻮﻗﻪ ﭼﻐﻨﺪر ﻗﻨﺪ ﺑﻪ روش درون ﺗﻨﯽ ( In vivo )
بهاء الدین عالم زاده؛ عزیز کردونی؛ محمدرضا مشایخی؛ سید مجید حسینی؛ بهاره طاهری دزفولی؛ دانیال فرهادی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (217.79 K)

2 ترویج استفاده بهینه از سیلاژ برگ و طوقه چغندر قند در خوراک گوسفندان داشتی
محمد رئیسیان زاده؛ حمید خدیوی؛ علیرضا شکری؛ حسن فضایلی؛ محمد نوروزی؛ مهران اباذری
مشاهده مقاله | اصل مقاله (1011.95 K)