مقاﯾﺴﻪ ﺗﺮﮐﯿﺒﺎت ﺷﯿﻤﯿﺎﯾﯽ و ﻗﺎﺑﻠﯿﺖ ﻫﻀﻢ ﺳﯿﻼژ ﺳﺮﺷﺎﺧﻪ ﻧﯿﺸﮑﺮ، ذرت و ﺑﺮگ و ﻃﻮﻗﻪ ﭼﻐﻨﺪر ﻗﻨﺪ ﺑﻪ روش درون ﺗﻨﯽ ( In vivo )
پذیرفته شده برای پوستر اصل مقاله (217.79 K)
عنوان دوره: پنجمین کنگره علوم دامی ایران
نویسندگان
1بهاء الدین عالم زاده؛ 1عزیز کردونی؛ 2محمدرضا مشایخی؛ 1سید مجید حسینی؛ 1بهاره طاهری دزفولی؛ 3دانیال فرهادی
1مرﮐﺰ ﺗﺤﻘﯿﻘﺎت ﮐﺸﺎورزی و ﻣﻨﺎﺑﻊ ﻃﺒﯿﻌﯽ ﺧﻮزﺳﺘﺎن
2ﻣﺮﮐﺰﺗﺤﻘﯿﻘﺎت ﮐﺸﺎورزی ﺻﻔﯽ آﺑﺎد
3مرﮐﺰ ﺗﺤﻘﯿﻘﺎت ﮐﺸﺎورزی و ﻣﻨﺎﺑﻊ ﻃﺒﯿﻌﯽ ﺧﻮزﺳﺘﺎن ،
چکیده
کلیدواژه ها