کلیدواژه ها = سرخارگل
تعداد مقالات: 7

1 مقایسهی اثر افزودن سه عصارهی تجاری گیاهی و آنتیبیوتیک ویرجینیامایسین بر سیستم ایمنی جوجه های گوشتی نرِ سویه ی راس
زریر تیموری زاده؛ شعبان رحیمی؛ محمد امیر کریمی ترشیزی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (747.19 K)

2 مقایسهی اثر افزودن آنتیبیوتیک ویرجینیامایسین و سه عصاره تجاری گیاهی بر فاکتورهای خونی جوجه های گوشتی نرِ سویه ی راس
زریر تیموری زاده؛ شعبان رحیمی؛ محمد امیر کریمی ترشیزی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (413.95 K)

3 مقایسهی اثر افزودن سه عصاره تجاری گیاهی و آنتی بیوتیک ویرجینیامایسین بر جمعیت میکروفلور روده و خصوصیات لاشه جوجه های گوشتی سویه راس
زریر تیموری زاده؛ شعبان رحیمی؛ محمد امیر کریمی ترشیزی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (457.22 K)

4 اثر عصاره های الکلی پیاز(Allium cepa) سیر (Allium sativum) وسرخارگل (Echinacea purpuea) بر جمعیت میکروبی روده در جوجه های گوشتی
کبری جرجندی رضازاده؛ قربانعلی صادقی؛ احمد کریمی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (329.99 K)

5 تأثیر سطوح مختلف عصاره سرخارگل بر عملکرد، تلفات و شاخص کارایی تولید جوجه های گوشتی
حسنی حاجاتی؛ احمد حسن آبادی؛ فرهنگ احمدیان
مشاهده مقاله | اصل مقاله (334.36 K)

6 اثر بخشی گیاه سرخارگل در پاسخ های ایمنی در جوجه های گوشتی
نصیر لندی؛ غلامرضا قلمکاری؛ مجید طغیانی؛ فریبرز معطر؛ فرامرز فکری
مشاهده مقاله | اصل مقاله (205.47 K)

7 اثرات گیاه سرخارگل بر سیستم ایمنی جوجه های گوشتی
ندا نصیرزاده؛ جواد آرشامی؛ حسن نصیری مقدم؛ محمدرضا باسامی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (40.28 K)