تأثیر سطوح مختلف عصاره سرخارگل بر عملکرد، تلفات و شاخص کارایی تولید جوجه های گوشتی
پذیرفته شده برای پوستر XML اصل مقاله (334.36 K)
عنوان دوره: ششمین کنگره علوم دامی ایران
نویسندگان
1دانشجوی دکترای تخصصی گروه علوم دامی دانشگاه فردوسی مشهد، مشهد، ایران
2دانشیار گروه علوم دامی دانشگاه فردوسی مشهد، مشهد، ایران
3مدیر گروه علوم دامی مرکز آموزش جهاد کشاورزی، موسسه آموزش عالی علمی کاربردی جهاد کشاورزی مازندران، ساری، ایران
چکیده
کلیدواژه ها