نویسنده = احمد حسن آبادی | ||
تعداد مقالات: 22 | ||
1 | اﺛﺮ ﺳﻄﻮح ﻣﺨﺘﻠﻒ ﻋﺼﺎره روﻏﻨﯽ ﮔﻞ ﻫﻤﯿﺸﻪ ﺑﻬﺎر ﺑﺮ ﭘﺎﺳﺦ اﯾﻤﻨﯽ ﺟﻮﺟﻪﻫﺎی ﮔﻮﺷﺘﯽ درﮔﯿﺮ ﺷﺪه ﺑﺎ ﺗﺘﺮاﮐﻠﺮﯾﺪ ﮐﺮﺑﻦ | |
ریحانه واحد؛ حسن کرمانشاهی؛ حسن نصیری مقدم؛ احمد حسن آبادی | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (284.52 K) | ||
2 | مقایسه اﺛﺮات ﺳﻄﻮح ﻣﺨﺘﻠﻒ ﭘﻮدر ﮔﯿﺎه دارﭼﯿﻦ ﺑﺎ آﻧﺘﯽﺑﯿﻮﺗﯿﮏ وﯾﺮﺟﯿﻨﯿﺎﻣﺎﯾﺴﯿﻦ و ﭘﺮوﺑﯿﻮﺗﯿﮏ ﭘﺮﯾﻤﺎﻻک ﺑﺮ ﻋﻤﻠﮑﺮد ﺟﻮﺟه های گوشتی | |
محمدعلی بهروز لک؛ احمد حسن آبادی؛ حسن نصیری مقدم؛ مرتضی بهروزلک | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (368.96 K) | ||
3 | ﻣﻘﺎﯾﺴﻪ اﺛﺮات ﺳﻄﻮح ﻣﺨﺘﻠﻒ ﭘﻮدر ﮔﯿﺎه دارﭼﯿﻦ ﺑﺎ آﻧﺘﯽﺑﯿﻮﺗﯿﮏ وﯾﺮﺟﯿﻨﯿﺎﻣﺎﯾﺴﯿﻦ و ﭘﺮوﺑﯿﻮﺗﯿﮏ ﭘﺮﯾﻤﺎﻻک ﺑﺮ ﭘﺎﺳﺦ اﯾﻤﻨﯽ ﺟﻮﺟه ﻫﺎی ﮔﻮﺷﺘﯽ | |
محمدعلی بهروزلک؛ احمد حسن آبادی؛ حسن نصیری مقدم؛ مرتضی بهروز لک | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (281.33 K) | ||
4 | اثر ﭘﺲ ﻣﺎﻧﺪه ﮐﻠﺴﯿﻢ دار ﻧﯿﺮوﮔﺎه ﺑﺮق ﻣﺸﻬﺪ و ﺳﻄﺢ ﻓﺴﻔﺮ ﺟﯿﺮه ﺑﺮ ﻋﻤﻠﮑﺮد و ﺧﺎﮐﺴﺘﺮ اﺳﺘﺨﻮان ﺟﻮﺟﻪ ﻫﺎی ﮔﻮﺷتی | |
سمیرا حسن پور؛ ابوالقاسم گلیان؛ احمد حسن آبادی | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (354.47 K) | ||
5 | اثر اﻓﺰودن اﺳﺎﻧﺲ اﺳﻄﻮﺧﻮدوس Lavandula angustifolia ﺑﺮ ﻋﻤﻠﮑﺮد و ﺧﺼﻮﺻﯿﺎت ﻻﺷﻪ ﺟﻮﺟﻪ ﻫﺎی ﮔﻮﺷﺘﯽ ﺗﺤﺖ شراﯾﻂ اﺳﺘﺮس ﮔﺮﻣﺎیی | |
نسیم بیدار؛ حسن نصیری مقدم؛ احمد حسن آبادی | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (358.61 K) | ||
6 | ﺗﺄﺛﯿﺮ ﻣﺼﺮف ﺧﻮراﮐﯽ ﭘﻮدر ﺑﺮگ ﺗﺮﺧﻮن (Artemesia dracunulus) ﺑﺮ ﻋﻤﻠﮑﺮد ﺟﻮﺟﻪﻫﺎی گوشتی | |
حسین سمنانی نژاد؛ فرهاد خلیق؛ احمد حسن آبادی؛ مینا رنجبر | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (759.7 K) | ||
7 | ﺗﺄﺛﯿﺮ اﺳﺘﻔﺎده از ﭘﺮیﺑﯿﻮﺗﯿﮏ ﺑﯿﻮﻣﺎس ﺑﺮ ﺧﺼﻮﺻﯿﺎت ﭘﻮﺳﺘﻪ ﺗﺨﻢﻣﺮغ ﻣﺮغﻫﺎی ﻣﺎدر ﮔﻮشتی | |
حسنا حاجاتی؛ احمد حسن آبادی؛ منصور رضایی؛ مائده جهادی | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (894.79 K) | ||
8 | تاثیر تغذیه داخل تخم مرغی نانو مولتی ویتامین بر قابلیت جوجه درآوری و عملکرد جوجه های گوشتی در دوره آغازین | |
حسنا حاجاتی؛ احمد حسن آبادی؛ منصور رضایی | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (1.46 MB) | ||
9 | تاثیر مکمل آلی و معدنی عناصر روی، مس و منگنز بر عملکرد جوجه های گوشتی | |
فاطمه اسماعیلی تفتی؛ احمد حسن آبادی | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (154.96 K) | ||
10 | تأثیر سطوح مختلف پروتئین خام و ترئونین برخصوصیات لاشه جوجه های گوشتی در دوره آغازین و رشد | |
عباس حسین پور؛ محمد حسین شهیر؛ احمد حسن آبادی | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (153.93 K) | ||
11 | تاثیر مکمل آلی و معدنی عناصر روی، مس و منگنز بر سیستم ایمنی جوجه های گوشتی | |
فاطمه اسماعیلی تفتی؛ احمد حسن آبادی | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (158.33 K) | ||
12 | اندازه گیری اکسیداسیون اسید آمینه شاخص برای تعیین احتیاجات اسید آمینه در نیمچه های مرغ مادر | |
احمد حسن آبادی؛ حسن نصیری مقدم؛ حسن کرمانشاهی | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (543.72 K) | ||
13 | تأثیر سطوح مختلف عصاره سرخارگل بر عملکرد، تلفات و شاخص کارایی تولید جوجه های گوشتی | |
حسنی حاجاتی؛ احمد حسن آبادی؛ فرهنگ احمدیان | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (334.36 K) | ||
14 | تأثیر سطوح مختلف انرژی جیره و تراکم گله بر عملکرد جوجه های گوشتی | |
سعید جهاندوست آردین؛ احمد حسن آبادی؛ حسن نصیری مقدم | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (360.46 K) | ||
15 | بررسی اثر افزودن سطوح مختلف اسید بوتیریک محافظت شده به جیره غذایی بر عملکرد رشد در جوجه های گوشتی | |
هادی نوروزی؛ احمد حسن آبادی؛ حسن نصیری مقدم؛ حسن کرمانشاهی | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (324.54 K) | ||
16 | بررسی استفاده از گلیسرید اسید بوتیریک بر مورفولوژی روده باریک و شاخص های لاشه در جوجه های گوشتی | |
هادی نوروزی؛ احمد حسن آبادی؛ حسن نصیری مقدم؛ حسن کرمانشاهی | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (329.43 K) | ||
17 | بررسی اثر اسید بوتیریک بر عملکرد جوجه گوشتی در دوره های مختلف پرورشی | |
علی اکبر سالاری؛ احمد حسن آبادی؛ حسن نصیری مقدم؛ غلامعلی کلیدری | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (320.24 K) | ||
18 | اثرات مکمل ال-گلوتامین و زمان اولین خوراکدهی بر توسعه روده جوجه های گوشتی | |
امیرحسین علیزاده قمصری؛ حسن نصیری مقدم؛ احمد حسن آبادی؛ سیدعبدالله حسینی؛ مهدی افتخاری | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (631.08 K) | ||
19 | اثر سطوح مختلف عصاره روغنی گل همیشه بهار بر پاسخ ایمنی جوجه های گوشتی درگیر شده با تتراکلرید کربن | |
ریحانه واحد؛ حسن کرمانشاهی؛ حسن نصیری مقدم؛ احمد حسن آبادی | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (40.63 K) | ||
20 | ارزیابی تغذیه انرژی مازاد دوره رشد بر مصرف آب و خوراک، خصوصیات رشد، لاشه و ترکیبات شیمیایی خون جوجه های گوشتی راس 308 | |
مصطفی غلامی؛ علی گیلانی؛ حسن کرمانشاهی؛ احمد حسن آبادی | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (71.94 K) | ||
21 | مقایسه اثرات سطوح مختلف پودر گیاه دارچین با آنتی بیوتیک ویرجینیامایسین و پروبیوتیک پریمالاک بر عملکرد جوجه های گوشتی | |
محمدعلی بهروزلک؛ احمد حسن آبادی؛ حسن نصیری مقدم؛ مرتضی بهروزلک | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (77.29 K) | ||
22 | مقایسه اثرات سطوح مختلف پودر گیاه دارچین با آنتی بیوتیک ویرجینیامایسین و پروبیوتیک پریمالاک بر پاسخ ایمنی جوجه های گوشتی | |
محمدعلی بهروزلک؛ احمد حسن آبادی؛ حسن نصیری مقدم؛ مرتضی بهروزلک | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (74.18 K) |