کلیدواژه ها = آسکوربیک اسید | ||
تعداد مقالات: 1 | ||
1 | اثر عصاره های چای سبز، رزماری و اکیناسه روی ماندگاری ران مرغ در دمای° 4سانتیگراد | |
رضا میرشکار؛ بهروز دستار؛ بهاره شعبانپور | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (154.69 K) |
کلیدواژه ها = آسکوربیک اسید | ||
تعداد مقالات: 1 | ||
1 | اثر عصاره های چای سبز، رزماری و اکیناسه روی ماندگاری ران مرغ در دمای° 4سانتیگراد | |
رضا میرشکار؛ بهروز دستار؛ بهاره شعبانپور | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (154.69 K) |