کلیدواژه ها = جیره
تعداد مقالات: 122

101 تاثیر تغذیه مرطوب م مکمل آنزیم بر عملکرد و صفات لاشه جوجه های گوشتی در جیره های بر پایه دانه کامل و آسیاب شده گندم
سهیلا محمودی؛ قربانعلی صادقی؛ احمد کریمی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (77.92 K)

102 استفاده همزمان پروبیوتیک و پری بیوتیک روی عملکرد جوجه های گوشتی
محمد کاکه باوه؛ حمیدرضا طاهری؛ محمدطاهر هرکی نژاد؛ مژگان کوکبی مقدم
مشاهده مقاله | اصل مقاله (39.97 K)

103 تاثیر حذف مکمل های ویتامینی در جیره های دارای مقادیر متفاوت انرژی بر عملکرد و PH گوشت ران جوجه های گوشتی
رضا میرشکار؛ بهروز دستار؛ بهاره شعبانپور؛ سعید حسنی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (36.99 K)

104 اثر آنزیم زایلانار و سطح بالای ویتامین A در جیره های بر پایه گندم بر قابلیت هضم مواد مغذی و ویسکوزیته محتویات روده کوچک در جوجه های گوشتی
وحید خرم آبادی؛ محمدرضا اکبری؛ فریبرز خواجعلی؛ حسین نورانی؛ موسی شفیعی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (71.89 K)

105 اثر پروپیل تیواوراسیل (PTU) و سطوح مختلف انرژی جیره بر برخی فراسنجه های خون در مرغهای مادر گوشتی
جابر داودی؛ حسن فتحی؛ افشار میرزایی آغسقالی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (35.86 K)

106 بررسی تاثیر پروپیل تیواوراسیل (PTU) و سطوح مختلف انرژی جیره روی عملکرد و برخی صفات کمی و کیفی اسپرم در خروس های مادر گوشتی
حسن فتحی؛ جابر داودی؛ رحیم علیجانپور؛ علیرضا سیادتی؛ رضا ریاضی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (72.68 K)

107 بررسی اثر افزودن امولسیفایرها در جیره حاوی چربی بر قابلیت هضم مواد مغذی در جوجه های گوشتی
فرشته جمیلی؛ فرید شریتمداری؛ محمدامیر کریمی ترشیزی؛ مسعود دیدارخواه
مشاهده مقاله | اصل مقاله (37.88 K)

108 اثرات سطوح مختلف پودر زردچوبه و انرژی قابل سوخت و ساز جیره بر پاسخ خای ایمنی مرغ های تخمگذار
مهسا میربد؛ امیرحسین مهدوی؛ عبدالحسین سمیع؛ محمدعلی ادریس
مشاهده مقاله | اصل مقاله (37.88 K)

109 تخمین سطوح بهینه تعادل الکترولیتی و مدت زمان تغذیه جیره پیش آغازین بر اساس عملکرد جوجه های گوشتی با استفاده از طرح مرکب مرکزی
نسیم بیدار؛ هادی سیاح زاده؛ منصور رضایی؛ حسن کرمانشاهی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (72.9 K)

110 اثر سطوح مختلف پودر بذر خارمریم بر فراسنجه های خونی جوجه های گوشتی
نسرین رشیدی؛ محمد بوجارپور؛ مرتضی چاجی؛ علی آقایی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (39.1 K)

111 اثر سیلی مارین بر عملکرد جوجه های گوشتی
علیرضا مجاهدطلب؛ مهرداد محمدی؛ محمد روستایی علیمهر
مشاهده مقاله | اصل مقاله (36.18 K)

112 بررسی برخی از خصوصیات فیزیکی و شیمیایی دو رقم سورگوم و تاثیر آنها بر عملکرد جوجه های گوشتی
محمود مسیبی؛ میرداریوش شکوری؛ صدیف آزاد مرد دمیرچی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (73.88 K)

113 تاثیر تغذیه مرطوب بر عملکرد جوجه های گوشتی در جیره های دارای گندم در شرایط تنش گرمایی
محمد حقیقت؛ نظر افضلی؛ حسین نعیمی پور یونسی؛ هادی قنبرزاده؛ محمدرضا تهرانی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (38.53 K)

114 بررسی اثرات فرآوری (خیساندن) سطح کلسیم جیره و سید سیتریک بر تجزیه فیتات توسط فیتاز گیاهی در شرایط آزمایشگاهی
امیدعلی اسماعیلی پور؛ اکبر گران؛ صدرالله مولایی مقبلی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (38.04 K)

115 اثر سطوح مختلف جیره ای شاهدانه در جیره جوجه های گوشتی بر عملکرد، وزن اندامهای داخلی و میزان کلسترول سرم
محمد محمودی؛ آرش آذرفر؛ شعبان چگینی؛ پرویز فرهومند؛ رضا موتمنی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (78.78 K)

116 اثر مقادیر مختلف پودر هسته خرما در جیره جوجه های گوشتی آلوده شده با آفلاتوکسین B1 بر عملکرد جوجه های گوشتی
فهیمه دانش یار؛ نظر افضلی؛ همایون فرهنگ فر
مشاهده مقاله | اصل مقاله (41.13 K)

117 دستکاری جیره برای بهبود عملکرد جوجه های گوشتی تغذیه شده با میوه بلوط
فاطمه حجتی؛ محمد هوشمند؛ سیامک پارسایی؛ لیلا قایدی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (40.41 K)

118 اثر جیره های حاوی نعناع و مواد افزودنی بر برخی پارامترهای سیستم ایمنی جوجه های گوشتی
امین دوستی؛ کامران طاهرپور؛ جواد نصر
مشاهده مقاله | اصل مقاله (74.62 K)

119 اثر جیره های حاوی سطوح مختلف پودر گیاه آلوئه را بر برخی پارامترهای سیستم ایمنی جوجه های گوشتی
علی نقی شکری؛ کامران طاهرپور
مشاهده مقاله | اصل مقاله (75.32 K)

120 بررسی پیامدهای افزودن پروبیوتیک و دانه ی شنبلیله به جیره بر برخی از ویژگی های ریخت سنجی روده ی کوچک در جوجه های گوشتی
پریسا جلوه گرفام؛ مختار خواجوی؛ مهشید ایزدی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (39.7 K)

121 اثر جیره های حاوی سطوح مختلف پودر زنجبیل و دارچین بر برخی پارامترهای سیستم ایمنی جوجه های گوشتی
شهناز نجفی؛ کامران طاهرپور؛ هدایتعلی ورهرام
مشاهده مقاله | اصل مقاله (77.5 K)

122 پیامد افزودن ال_کارنیتین به جیره ی دوره ی پایانی بر عملکرد و اندازه ی هورمون انسولین در جوجه های گوشتی
پریسا جلوه گرفام؛ مختار خواجوی؛ سعید امیری
مشاهده مقاله | اصل مقاله (39.13 K)