کلیدواژه ها = اسید آلی
تعداد مقالات: 28

1 اثر مکمل اسیدهای آلی بر عملکرد جوجه های گوشتی
فاطمه خوشه چین؛ محمد حسینی؛ روح الله نور محمدی؛ مصیب شلایی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (1.59 MB)

2 اثر مکمل اسیدهای آلی بر روی وزن نسبی اندامهای داخلی و فعالیت آنزیم های سرم جوجه های گوشتی
فاطمه خوشه چین؛ محمد حسینی؛ روح الله نور محمدی؛ مصیب شلایی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (1.57 MB)

3 بررسی برخی خصوصیات دستگاه گوارش و PH قسمت های مختلف آن در جوجه های گوشتی تغذیه شده با مکمل های اسید آلی، پروبیوتیک و پری بیوتیک
مصیب شلایی؛ محمد حسینی؛ نظر افضلی؛ ولی محمد شعبان
مشاهده مقاله | اصل مقاله (1.69 MB)

4 اثر جایگزین های آنتی بیوتیک (اسید آلی، پروبیوتیک، پری بیوتیک) بر عملکرد تولید و وزن قسمت های مختلف دستگاه گوارش در مرغان تخم گذار
مصیب شلایی؛ محمد حسینی؛ آمل زرگانی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (1.9 MB)

5 اثر عرق خارشتر بر عملکرد جوجه های گوشتی
پری نسا عبدالهی؛ نظر افضلی؛ هادی سریر؛ محمد حسینی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (1.08 MB)

6 تاثیر عصاره کاسنی و اولتیمیت اسید بر عملکرد و میکروفلور جوجه های گوشتی
ابوذر نجف زاده؛ حسن درمانی کوهی؛ محمد روستایی علی مهر؛ نوید قوی حسین زاده
مشاهده مقاله | اصل مقاله (1.66 MB)

7 اثر سطوح مختلف اسید آلی بر وزن نسبی اندام های داخلی جوجه گوشتی تغذیه شده با جیره های با پروتئین و انرژی تعدیل شده
لیدا بابائی؛ محمد حسینی؛ روح الله نورمحمدی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (1.56 MB)

8 تأثیر دارچین و پروبیوتیک بر عملکرد مرغ های تخمگذار لگهورن در اواخر دوره تولید
بهاره کاظم نیا؛ منصور رضایی؛ علیرضا جعفری صیادی؛ حمید دلدار
مشاهده مقاله | اصل مقاله (1.9 MB)

9 ﺑﺮرﺳﯽ اﺛﺮ اﺳﺘﻔﺎده از ﺳﻄﻮح ﻣﺨﺘﻠﻒ ﭘﺮوﺑﯿﻮﺗﯿﮏ ﭘﺮﯾﻤﺎﻻک ﺑﺮ ﻋﻤﻠﮑﺮد ﺟﻮﺟﻪ ﻫﺎی ﮔﻮﺷﺘﯽ
اسماعیل توانافر؛ حیدر نعمت زاده سوته
مشاهده مقاله | اصل مقاله (1.03 MB)

10 اثر مکمل اسیدهای آلی، پروبیوتیک، پری بیوتیک و آنتی بیوتیک بر عملکرد رشد جوجه های گوشتی تحت شرایط تنش حرارتی
حسن عزیزآبادی؛ محمد حسینی؛ روح الله نورمحمدی؛ همایون فرهنگ فر
مشاهده مقاله | اصل مقاله (1.13 MB)

11 اثر مکمل اسیدهای آلی، پروبیوتیک، پری بیوتیک و آنتی بیوتیک بر صفات لاشه و پاسخ ایمنی جوجه های گوشتی تحت شرایط تنش حرارتی
حسن عزیز آبادی؛ محمد حسینی؛ روح الله نورمحمدی؛ همایون فرهنگ فر
مشاهده مقاله | اصل مقاله (1.28 MB)

12 بررسی اثر اسید آلی، آنتی بیوتیک، پری بیوتیک و پروبیوتیک بر ابقای مواد معدنی سرم جوجه گوشتی پرورش یافته تحت شرایط تنش حرارتی
سعید خداداده؛ محمد حسینی؛ روح الله نورمحمدی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (1.22 MB)

13 اثر اسید آلی، آنتی بیوتیک، پروبیوتیک و پری بیوتیک برغلظت برخی متابولیت های خونی جوجه گوشتی ROSS تحت شرایط تنش حرارتی
سعیده خداداده؛ محمد حسینی؛ روح الله نورمحمدی؛ حسین اسماعیل زاده
مشاهده مقاله | اصل مقاله (1.17 MB)

14 اثر سطوح مختلف پروبیوتیک و اسید آلی روی سیستم ایمنی در مرغان تخمگذار
سعید مرادی؛ شهاب قاضی؛ محمد حامد سلاجقه؛ مریم سلیمی؛ مینا محمدی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (216.43 K)

15 تاثیر استفاده از اسیدهای آلی و پروبیوتیک ها بر عملکرد و خصوصیات لاشه جوجه های گوشتی
محمد حسین بهشتی مقدم؛ منصور رضایی؛ فریدون نیک نفس؛ هادی سیاح زاده
مشاهده مقاله | اصل مقاله (207.52 K)

16 بررسی اثر سطوح مختلف اسید بوتیریک ( منو بوتیرین ) در آب آشامیدنی بر روی عملکرد جوجه های گوشتی
مینا سپهوند؛ امید جعفریان دیزج؛ علی میرزا آقازاده
مشاهده مقاله | اصل مقاله (177.66 K)

17 اثرات سطوح مختلف اسید آلی محافظت شده و نسبتهای متفاوت انرژی به پروتئین بر عملکرد، فلور میکروبی دستگاه گوارش و قابلیت هضم ایلئومی پروتئین در جوجه های گوشتی
محسن حیدری؛ عباسعلی قیصری؛ روحا کسری کرمانشاهی؛ علی خدامی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (1.27 MB)

18 بررسی اثر پربیوتیک (آمکس)، اسید آلی (آلتیمیت اسید)، پروبیوتیک (بیوپلوس 2ب) و آنتی بیوتیک ویرجینیامایسین بر عملکرد و جمعیت لاکتوباسیلوس در ایلئوم جوجه های گوشتی
حامد رضوی؛ حبیب اقدم شهریار؛ علیرضا احمد زاده؛ مهدی قادری جویباری؛ سعید گلی؛ نوید رضایی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (197.51 K)

19 بررسی اثر عصاره چند گیاه دارویی، اسید آلی و آنتی بیوتیک بر کاهش موضعی شدن (کلنیزاسیون) باکتری کمپیلو باکتر ژژونی در روده جوجه های گوشتی
کریم چعب؛ شعبان رحیمی؛ پژواک خاکی؛ سعید یخکشی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (133.28 K)

20 مقایسه اثر کتیرا با اسید آلی، پروبیوتیک و آنتی بیوتیک بر جمعیت میکروبی سکوم جوجه های گوشتی تلقیح شده با باکتری کلستریدیوم پرفرینجنس
محمد رضا سلیمانی؛ شعبان رحیمی؛ احمد رضا جباری
مشاهده مقاله | اصل مقاله (130.41 K)

21 بررسی اثرات عصاره گیاهان دارویی ،اسید آلی و آنتی بیوتیک بر عملکرد جوجه های گوشتی
کریم چعب؛ شعبان رحیمی؛ پژواک خاکی؛ سعید یخشکی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (271.81 K)

22 اثر مکمل های پروبیوتیکی، اسیدهای آلی و آنتی بیوتیک بر عملکرد و بازده لاشه جوجه های گوشتی
صادق کریم زاده؛ هادی محمدزاده
مشاهده مقاله | اصل مقاله (180.42 K)

23 اثر پروبیوتیک های باسیلوس سوبتیلیس و باسیلوس کواگولانس و اسیدهای آلی بر جمعیت میکروبی سکوم جوجه های گوشتی
زانیار کریمی؛ امیرعلی صادقی؛ احمد کریمی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (602.36 K)

24 بررسی امکان سیلو کردن بقایای کدو آجیلی با استفاده از اسید آلی بر تولید گاز به روش آزمایشگاهی
رقیه پوربایرامیان؛ محسن رمضانی؛ جمال سیف دواتی؛ صیاد سیف زاده
مشاهده مقاله | اصل مقاله (541.04 K)

25 تأثیر برگ گیاه آرتمزیا، پروبیوتیک و اسید آلی بر عملکرد و کیفیت تخم مرغ در مرغان تخم گذار
بابک حسین تبار قاسم آباد؛ صبا عظیمی یوالاری؛ پیام باغبان کنعانی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (561.79 K)