اثرات سطوح مختلف اسید آلی محافظت شده و نسبتهای متفاوت انرژی به پروتئین بر عملکرد، فلور میکروبی دستگاه گوارش و قابلیت هضم ایلئومی پروتئین در جوجه های گوشتی
پذیرفته شده برای پوستر XML اصل مقاله (1.27 MB)
عنوان دوره: دومین کنگره علوم دامی و آبزیان کشور
نویسندگان
1دانشجوی کارشناسی اردشد دامپروری، دانشگاه آزاد اسلامی واحد خوراسگان
2استادیار علوم دامی، مرکز تحقیقات کشاورزی و منابع طبیعی اصفهان
3استاد میکروبیولوژی، دانشکده علوم دانشگاه اصفهان
4کارشناس صنایع غذایی، دانشگاه آزاد اسلامی واحد خوراسگان
چکیده
کلیدواژه ها