کلیدواژه ها = قابلیت هضم ایلئومی
تعداد مقالات: 8

1 اثر اسید سیتریک و مکمل فیتاز میکروبی بر قابلیت هضم ایلئومی پروتئین خام، انرژی قابل متابولیسم ظاهری، کلسیم و فسفر کل جوجه های گوشتی
روح الله نورمحمدی؛ محمد حسینی؛ همایون فرهنگ فر
مشاهده مقاله | اصل مقاله (178.88 K)

2 تعیین قابلیت هضم ایلئومی ظاهری پروتئین خام و اسیدهای آمینه پودر گوشت و استخوان در جوجه های گوشتی
حسین جانمحمدی؛ حسن نصیری مقدم؛ جواد پوررضا؛ محسن دانش مسگران؛ ابوالقاسم گلیان
مشاهده مقاله | اصل مقاله (1.13 MB)

3 اثرات سطوح مختلف اسید آلی محافظت شده و نسبتهای متفاوت انرژی به پروتئین بر عملکرد، فلور میکروبی دستگاه گوارش و قابلیت هضم ایلئومی پروتئین در جوجه های گوشتی
محسن حیدری؛ عباسعلی قیصری؛ روحا کسری کرمانشاهی؛ علی خدامی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (1.27 MB)

4 اثرات بذر کنگر بر قابلیت هضم ایلئومی و مورفولوژی روده جوجه های گوشتی آلوده شده بوسیله آفلاتوکسین B1
امید فانی مکی؛ حسین انصاری نیک؛ احمد ابراهیم زاده اله آباد
مشاهده مقاله | اصل مقاله (675.95 K)

5 اثرات پری بیوتیک (فرماکتو) بر عملکرد و قابلیت هضم مواد مغذی جوجه های گوشتی
طیبه عزیزی؛ احمد کریمی؛ قربانعلی صادقی؛ اسعد وزیری؛ علی دانشمند؛ شهاب پدیدار جهرمی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (361.23 K)

6 تأثیر اسانس مرزه خوزستانی و اسید استیک بر عملکرد و قابلیت هضم ایلئومی لیپیدهای جیرهای در مرغ گوشتی
محسن امیدی؛ حشمت اله خسروی نیا؛ بابک ماسوری
مشاهده مقاله | اصل مقاله (918.55 K)

7 تاثیر استفاده از سطوح مختلف تفاله انگور بر قابلیت هضم ایلئومی مواد مغذی و مورفولوژی روده جوجه های گوشتی
صفدر دری؛ سید علی تبعیدیان؛ رحمان جهانیان؛ مجید طغیانی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (79.4 K)

8 تاثیر استفاده از اسیدهای آلی بر قابلیت هضم ایلئومی مواد مغذی در مرغان تخمگذار تغذیه شده با سطوح مختلف فسفر غیر فیناتی
فهیمه کاظم پور؛ رحمان جهانیان
مشاهده مقاله | اصل مقاله (76.29 K)