کلیدواژه ها = ضریب تبدیل خوراک
تعداد مقالات: 23

1 بررسی اثرات انواع تفاله های زیتون بر عملکرد گوسفندان پرواری
اسداله تیموری یانسری؛ هادی محمدزاده
مشاهده مقاله | اصل مقاله (90.64 K)

2 اثر تغذیه ساکرو مایسس سرویسیا برضریب تبدیل خوراک و اسکور مدفوع در گوساله های نژاد هلشتاین
مهدی نقوی زاده؛ مجتبی حسین پور مشهدی؛ سعید سبحانی راد
مشاهده مقاله | اصل مقاله (1.42 MB)

3 اثرات افزودن پروبیوتیک و سینبیوتیک به آغوز و شیر بر مصرف خوراک، افزایش وزن و ضریب تبدیل خوراک در گوساله های هلشتاین تازه متولد شده
فاضل مسلمی پور؛ فرید مسلمی پور؛ یوسف مصطفی لو
مشاهده مقاله | اصل مقاله (1.17 MB)

4 بررسی اثر سطوح مختلف زرشک ضایعاتی در جیره بر عملکرد تولیدی مرغان تخمگذار
احسان محمدیان؛ محمد باقر منتظر تربتی؛ علیرضا هادی نژاد؛ مصطفی کمالی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (754.99 K)

5 تاثیر دو الگوی دمای محیط پرورش تا سن 28 روزگی بر منحنی رشد، ضریب تبدیل خوراک و تلفات مرغ گوشتی
اکبر چراغی؛ حشمت اله خسروی نیا؛ مجتبی موسوی؛ بابک ماسوری
مشاهده مقاله | اصل مقاله (232.7 K)

6 تاثیر سطوح مختلف کنجاله کلزا بر عملکرد مرغهای تخم گذار
روح الله گایکانی؛ مجتبی زاغری؛ محمود شیوازاد
مشاهده مقاله | اصل مقاله (873.35 K)

7 مطالعه تاثیر استفاده از برنامه های نوری مختلف بر عملکرد جوجه های گوشتی
رامین نجفی؛ حمید حسینی؛ رامین احمر
مشاهده مقاله | اصل مقاله (183.37 K)

8 مقایسه پروار حاشی تک کوهانه کلکوهی با آمیخته آن (دو کوهانه*تک کوهانه)
فتح الله سرحدی؛ نادر اسد زاده؛ محمد خاکی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (1.26 MB)

9 اثر پودر ریشه زنجبیل بر فراسنجه های رشد جوجه های گوشتی
دنیز آژیر؛ افشین ذاکری؛ علی کارگری رضاپور
مشاهده مقاله | اصل مقاله (259.3 K)

10 بررسی تأثیر محدودیت خوراک و مکمل پریبیوتیک بر عملکرد جوجه های گوشتی
علی مداحیان؛ علی اصغر صادقی؛ پروین شورنگ؛ پیروز شاکری
مشاهده مقاله | اصل مقاله (372.86 K)

11 بررسی تأثیر پودر گیاهان آویشن و پونه بر عملکرد و برخی فراسنجه های خونی جوجه های گوشتی تحت تنش گرمایی
علی پیرمحمدی؛ محسن دانشیار؛ پرویز فرهومند
مشاهده مقاله | اصل مقاله (318.9 K)

12 آیا تنش گرمایی دوره ای بر اکسیداسیون وآسیب های کبدی در جوجه های گوشتی موثر است؟
علی پیرمحمدی؛ محسن دانشیار؛ پرویز فرهومند
مشاهده مقاله | اصل مقاله (332.51 K)

13 مقایسه اثر استفاده از مخلوط عصاره گیاهان دارویی در دوره اول و کل دوره پرورش بر عملکرد نهایی جوجه های گوشتی
زهرا تهامی؛ محمد حسینی؛ مصیب شلایی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (751.38 K)

14 اثر تغییر سطح اسیدآمینه لیزین بر عملکرد دوره رشد جوجه های گوشتی سویه راس
الهام ملایی امام زاده؛ مژگان مظهری؛ نعمت ضیایی؛ زهرا رودباری
مشاهده مقاله | اصل مقاله (281.38 K)

15 اثر بافت جیره و تراکم مرغ در قفس بر ویژگی های کمّی و کیفی تخم مرغ در مرغداری های استان گلستان
محمود مهرپرور؛ فاطمه بحری بیناباج؛ شهریار مقصودلو؛ علیرضا خان احمدی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (782.46 K)

16 اثر مقادیر مختلف بقایای بوته خشک گوجه فرنگی بر عملکرد و مصرف خوراک بره های پرواری نژاد دالاق
سمیه فروزان؛ تقی قورچی؛ عبدالحکیم نوغدری؛ بهرام پارسا
مشاهده مقاله | اصل مقاله (415.06 K)

17 استفاده از گاودانه خام و برشته شده در جیره غذایی بره های شیرخوار و بررسی اثرات آن بر روی عملکرد بره ها
جابر جعفرزاده؛ علی حسین خانی؛ سامان ساعدی؛ حسین دقیق کیا
مشاهده مقاله | اصل مقاله (709.82 K)

18 تاثیر ال-کارنینین خوراکی محافظت شده بر عملکرد پرواری و ویژگی لاشه بره های نر نژاد قزل
امان اله صلح جو؛ ابراهیم روغنی؛ حسین نور اللهی؛ بهمن ایلامی؛ سید محمدرضا هاشمی؛ مجید هاشمی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (73.03 K)

19 بررسی اثر تعادل یون های سدیم، پتاسیم و کلر جیره بر عملکرد و وزن اندام های لنفاوی جوجه های گوشتی تحت تنش گرمائی
بهناز اشرافی؛ علیرضا حسابی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (35.88 K)

20 عملکرد مرغ های تخم گذاری تحت تاثیر جیره های حاوی سطوح مختلف متیوئین و پروتئین
م حقی؛ ع.ا ساکی؛ پ زمانی؛ ح علی عربی؛ م ملکی؛ م عباسی نژاد؛ م عبدالملکی؛ د احمدپور
مشاهده مقاله | اصل مقاله (38.97 K)

21 افزودن ترئونین به جیره و تاثیر آن بر عملکرد و خصوصیات لاشه در جوجه های گوشتی
عبدالله احمدی چلچه؛ جواد پور رضا؛ نصرالله ولی؛ فرشید خیری
مشاهده مقاله | اصل مقاله (39.01 K)

22 تاثیر سطوح مختلف گلوتامین در مقایسه با ویتامین E بر عملکرد و وضعیت آنتی اکسیدانی خون جوجه های تحت استرس گرمایی
مصطفی ایازی؛ محسن دانشیار
مشاهده مقاله | اصل مقاله (39.01 K)

23 اثر سطوح متفاوت زنجبیل بر عملکرد و خصوصیات لاشه و فراسنجه های خونی جوجه های گوشتی 1 تا 42 روزگی
مونا موسوی؛ مرتضی چاجی؛ احمدرضا کاظمی؛ سمیه رحیم نهال
مشاهده مقاله | اصل مقاله (39.51 K)