اثر سطوح متفاوت زنجبیل بر عملکرد و خصوصیات لاشه و فراسنجه های خونی جوجه های گوشتی 1 تا 42 روزگی
پذیرفته شده برای پوستر XML اصل مقاله (39.51 K)
عنوان دوره: پنجمین کنگره علوم دامی ایران
نویسندگان
1کارشناسی ارشد تغذیه دام دانشگاه کشاورزی و منابع طبیعی رامین خوزستان
2استادیار گروه علوم دامی دانشگاه کشاورزی و منابع طبیعی رامین خوزستان
3دانشجوی کارشناسی ارشد حسابداری از دانشگاه اتاوا کانادا
4کارشناسی ارشد ژنتیک و اصلاح نژاد دام دانشگاه کشاورزی و منابع طبیعی خوزستان
چکیده
کلیدواژه ها