کلیدواژه ها = آنزیم | ||
تعداد مقالات: 99 | ||
76 | اثر جایگزینی ذرت با بوجاری گندم وتریتیکاله مکمل شده با آنزیم زایلاناز بر صفات فیزیولوژیکی پولت های تخم گذار | |
نفیسه مرادی اورنگ؛ علی اصغر ساکی؛ سارا میرزایی گودرزی؛ احمد احمدی؛ پروانه احمدبیگی | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (750.35 K) | ||
77 | استحصال آنزیم های سلولاز و زایلاناز از محتویات شکمبه گوسفند بدست آمده از ضایعات کشتارگاهی | |
حسین منافی راثی؛ محمد چمنی؛ سلمان افشار | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (341.32 K) | ||
78 | ارزیابی استفاده از سبوس گندم با یا بدون آنزیم در جیره بر برخی صفات کیفی تخم مرغ در مرغان تخم گذار | |
محسن افتاده؛ مسلم باشتنی؛ نظر افضلی؛ همایون فرهنگ فر؛ محمدرضا اصغری | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (38.76 K) | ||
79 | شناسایی فرم های مختلف آللی در ناحیه تنظیمی ژن کد کننده آنزیم آروماتاز در گاوهای هلشتاین | |
فهیمه محمدنژاد سنگدهی؛ قدرت رحیمی میانجی؛ زربخت انصاری پیرسرائی | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (77.81 K) | ||
80 | شناسایی کدون های حساس به اسکراپی در سه نژاد گوسفند ایرانی | |
رضا باتوانی؛ محمدعلی ادریس؛ حمیدرضا رحمانی | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (39.85 K) | ||
81 | اثر جو پرتودهی شده با اشعه گاماف با و بدون آنزیم بر انرژی متابولیسمی د ربلدرچین وخروس بالغ | |
سارا سلیمی؛ مجید العیاری شهراسب؛ شیلا هادی نیا؛ حسین مروج؛ روح الله کیانفر | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (39.53 K) | ||
82 | اثرات تغذیه ای گندم و جو جوانه زده و جوانه نزده با و بدون آنزیم بر عملکرد جوجه های گوشتی | |
ابوالفضل شریف پاقلعه؛ محسن افشار منش؛ محمدعلی فرقانی؛ معسود سامی | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (78.98 K) | ||
83 | اثر تفاله سیب عمل آوری شده به همراه آنزیم بر عملکرد جوجه های گوشتی | |
زهره حیدری صغر؛ قربانعلی صادقی؛ احمد کریمی؛ عثمان عزیزی | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (39.02 K) | ||
84 | اثر افزودن روغن اسانسی و آنزیم بتا-گلوکاتاز بر گوارش پذیری پیش سکومی مواد مغذی جوجه های گوشتی تغذیه شده با جیره های بر پایه ی جو و مقایسه با جیره ی ذرت-سویا | |
دامون غفرانی طبری؛ محمدرضا رضوانی؛ محمدجواد ضمیری | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (77.12 K) | ||
85 | تاثیر استفاده همزمان روش فراوری با بخار آب،تغذیه مرطوب و آنزیم بر پارامترهای عملکرد 21 روزگی بلدرچین گوشتی | |
فاطمه مرتضوی؛ محسن افشارمنش؛ الهام افشارمنش | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (38.97 K) | ||
86 | تاثیر سطوح افزایشی تریتیکاله با و بدون آنزیم بر مورفولوژی روده و قابلیت هضم ایلنومی پروتئین در جوجه های گوشتی | |
مرتضی اسماعیلی؛ امیرحسین طغیانی؛ علی تبعیدیان؛ محمد محمدرضائی | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (41.29 K) | ||
87 | تاثیر تغذیه مرطوب م مکمل آنزیم بر عملکرد و صفات لاشه جوجه های گوشتی در جیره های بر پایه دانه کامل و آسیاب شده گندم | |
سهیلا محمودی؛ قربانعلی صادقی؛ احمد کریمی | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (77.92 K) | ||
88 | پیامد افزودن آنزیم با یا بدون شنبلیله در دوره آغازین بر عملکرد جوجه های گوشتی | |
زهرا امیدی کوشک قاضی؛ مختار خواجوی؛ مصطفی محقق دولت آبادی؛ منوچهر هاشمی دهقی | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (72.36 K) | ||
89 | پیامد افزودن آنزیم با یا بدون پروبیوتیک در دوره آغازین بر عملکرد جوجه های گوشتی | |
زهرا امیدی کوشک قاضی؛ مختار خواجوی؛ مصطفی قادری؛ منوچهر هاشمی دهقی | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (37.19 K) | ||
90 | امکان سنجی استفاده از کنجاله ی گوار و آنزیم بر برخی فراسنجه های خونی و صفات کیفی تخم مرغ | |
محمد احسانی؛ مهران ترکی؛ احمد محبی فر | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (37.19 K) | ||
91 | تاثیر استفاده از سطوح مختلف سبوس برنج و آنزیم فیتاز در جیره غذایی بر عملکرد مرغ تخمگذار | |
احمد محبی فر؛ مهران ترکی | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (37.19 K) | ||
92 | استفاده از سطوح مختلف سبوس برنج و آنزیم بر عملکرد جوجه های گوشتی | |
مازیار مقدم تبریزی؛ محمد سالارمعینی؛ محمدعلی ارجمندی | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (69.84 K) | ||
93 | تاثیر آنزیم فیتاز با دو شکل مختلف اسید بوتیریک (پوشش دار و بی پوشش) بر عملکرد و میزان استفاده از فسفر فیتانه در جوجه های گوشتی | |
مهدی صوری ایردموسی؛ فرید شریعتمداری؛ امیرمحمد کریمی ترشیزی | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (76.3 K) | ||
94 | ارزیابی گندم تقطیری همراه با آنزیم اندوفید دبلیو در بهره اقتصادی مرغ های تخمگذار | |
ابراهیم فلاح نوملی؛ حسن کرمانشاهی؛ عبدالمنصور طهماسبی؛ حسن نصیری مقدم؛ علی گیلانی | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (77.33 K) | ||
95 | تاثیر سطوح مختلف بایپرولیو در (ضایعات خرما) با و بدون آنزیم بر برخی صفات عملکردی جوجه های گوشتی | |
حمیرا خائقی درمیان؛ نظر افضلی؛ مجتبی زاغری | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (40.71 K) | ||
96 | بررسی اثرات سطوح مختلف بایپرولیودی (ضایعات خرما) با و بدون آنزیم بر متابولیت های خونی جوجه های گوشتی | |
حمیرا خالقی درمیان؛ نظر افضلی؛ مجتبی زاغری | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (38.04 K) | ||
97 | اثر نوع و سطح آنزیم فیتاز و نسبت کلسیم به فسفر جیره غذایی بر عملکرد، راندمان لاشه و غلظت کلسیم و فسفر سرم خون جوجه های گوشتی در سن 21 روزگی | |
میثم کوچک زاده اصفهانی؛ عباسعلی قیصری؛ علی تبعیدیان؛ محسن قاسمی نژاد؛ محمد محمدرضایی؛ نیلوفر گودرزی؛ زینب پناهپور | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (40.34 K) | ||
98 | تاثیر سطوح مختلف اسیدسیتریک و آنزیم فیتاز بر فلور میکروبی روده باریک جوجه های گوشتی | |
معصومه وکیلی؛ روح الله نورمحمدی | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (78.93 K) | ||
99 | تاثیر استفاده از تفاله زیتون و آنزیم بتاماتاتاز در جیره ی غذایی مرغان تخم گذار بر وزن بدن، درصد تخم مرغ های غیرطبیعی و برخی پارامترهای کیفی تخم مرغ | |
سمیرا زنگنه؛ مهران ترکی | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (77.51 K) |