اثر نوع و سطح آنزیم فیتاز و نسبت کلسیم به فسفر جیره غذایی بر عملکرد، راندمان لاشه و غلظت کلسیم و فسفر سرم خون جوجه های گوشتی در سن 21 روزگی
پذیرفته شده برای پوستر اصل مقاله (40.34 K)
عنوان دوره: پنجمین کنگره علوم دامی ایران
نویسندگان
1میثم کوچک زاده اصفهانی؛ 2عباسعلی قیصری؛ 1علی تبعیدیان؛ 3محسن قاسمی نژاد؛ 1محمد محمدرضایی؛ 1نیلوفر گودرزی؛ 1زینب پناهپور
1دانشگاه آزاد اسلامی واحد خوراسگان
2مرکز تحقیقات کشاورزی و منابع طبیعی استان اصفهان
3دانشگاه آزاد اسلامی واحد شهرکرد
چکیده
کلیدواژه ها