نویسنده = محسن قاسمی نژاد
تعداد مقالات: 6

1 اثر ﻧﻮع و ﺳﻄﺢ آﻧﺰﯾﻢ ﻓﯿﺘﺎز و ﻧﺴﺒﺖ ﮐﻠﺴﯿﻢ ﺑﻪ ﻓﺴﻔﺮ ﺟﯿﺮه ﻏﺬاﯾﯽ ﺑﺮ ﻋﻤﻠﮑﺮد، راﻧﺪﻣﺎن ﻻﺷﻪ و ﻏﻠﻈﺖ ﮐﻠﺴﯿﻢ وﻓﺴﻔﺮ ﺳﺮم ﺧﻮن ﺟﻮﺟﻪ ﻫﺎی ﮔﻮﺷﺘﯽ در ﺳﻦ21 روزگی
میثم کوچک زاده اصفهانی؛ علی تبعیدیان؛ محمد محمدرضایی؛ نیلوفر گودرزی؛ زینب پناهپور؛ عباسعلی قیصری؛ محسن قاسمی نژاد
مشاهده مقاله | اصل مقاله (366.45 K)

2 ﺗﺎﺛﯿﺮ ﺗﻐﺬﯾﻪ ﺑﺎ ﻧﺴﺒﺖ ﻫﺎی ﻣﺨﺘﻠﻒ ﭘﻠﺖ ﺑﻪ آردی در دوره آﻏﺎزﯾﻦ ﺑﺮ ﻋﻤﻠﮑﺮد و راﻧﺪﻣﺎن ﻻﺷﻪ ﺟﻮﺟﻪ ﻫﺎی ﮔﻮﺷتی
محسن قاسمی نژاد؛ جواد پوررضا؛ فرشید خیری؛ عباسعلی قیضری
مشاهده مقاله | اصل مقاله (270.61 K)

3 اثرات روش ﻋﻤﻞ آوری ﺧﻮراک و ﻧﻮع آﻧﺰﯾﻢ ﻓﯿﺘﺎز ﺑﺮ ﻋﻤﻠﮑﺮد و ﻏﻠﻈﺖ ﮐﻠﺴﯿﻢ و ﻓﺴﻔﺮ ﺳﺮم ﺧﻮن ﺟﻮﺟﻪ ﻫﺎی ﮔﻮﺷﺘﯽ در دوره آغازین
نیلوفر گودرزی؛ محمد محمدرضایی؛ زینب پناهپور؛ عباسعلی قیصری؛ مجید طغیانی؛ محسن قاسمی نژاد؛ میثم کوچک زاد اصفهانی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (357.36 K)

4 اﺛﺮ روش ﻓﺮآوری ﺧﻮراک و ﻧﻮع ﻓﯿﺒﺮ ﺑﺮﻋﻤﻠﮑﺮد، راﻧﺪﻣﺎن ﻻﺷﻪ و ﺧﺼﻮﺻﯿﺎت دﺳﺘﮕﺎه ﮔﻮارش ﺟﻮﺟﻪ ﻫﺎی ﮔﻮﺷﺘﯽ در دوره آغازین
زینب پناهپور؛ محمد محمدرضایی؛ عباسعلی قیصری؛ محمدمهدی قیصری؛ محسن قاسمی نژاد؛ میثم کوچک آزاد
مشاهده مقاله | اصل مقاله (366.67 K)

5 تاثیر تغذیه با نسبت های مختلف پلت به آردی در دوره آغازین بر عملکرد و راندمان لاشه جوجه های گوشتی
محسن قاسمی نژاد؛ جواد پور رضا؛ عباسعلی قیصری؛ فرشید خیری
مشاهده مقاله | اصل مقاله (38.99 K)

6 اثر نوع و سطح آنزیم فیتاز و نسبت کلسیم به فسفر جیره غذایی بر عملکرد، راندمان لاشه و غلظت کلسیم و فسفر سرم خون جوجه های گوشتی در سن 21 روزگی
میثم کوچک زاده اصفهانی؛ عباسعلی قیصری؛ علی تبعیدیان؛ محسن قاسمی نژاد؛ محمد محمدرضایی؛ نیلوفر گودرزی؛ زینب پناهپور
مشاهده مقاله | اصل مقاله (40.34 K)