کلیدواژه ها = آنتیاکسیدان
تعداد مقالات: 8

1 اثرات α-توکوفرول استات، پوست و عصاره پوست انار در جیره های حاوی روغن ماهی بر پروفیل اسید چرب عضله سینه جوجه های گوشتی
حسن صالح؛ ابوالقاسم گلیان؛ حسن کرمانشاهی؛ محمدطاهر میرکزهی؛ محمدجواد آگاه
مشاهده مقاله | اصل مقاله (394.24 K)

2 اثرات آنتیاکسیدانی α-توکوفرول استات، پوست و عصاره پوست انار در جیره های حاوی روغن ماهی بر کیفیت گوشت ران جوجه های گوشتی
حسن صالح؛ ابوالقاسم گلیان؛ حسن کرمانشاهی؛ محمدجواد آگاه؛ محمدطاهر میرکزهی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (438.99 K)

3 اثر افزودن عصاره ی پوست انار و آنتی اکسیدان تجاری به جیره ی دارای چربی بر تیتر آنتی بادی و ویژگی های لاشه ی جوجه های گوشتی سویه ی راس 308
شهرام رحیمی؛ نرگس صیادپور؛ راضیه ایران پرست؛ محمدرضا رضوانی؛ محمدجواد ضمیری؛ محمد دادپسند
مشاهده مقاله | اصل مقاله (378.4 K)

4 تأثیر مکمل لیکوپن بر فرآسنجه های خونی و آنزیم های آنتیاکسیدانی جوجه های گوشتی
عارف مزبانی؛ بهمن پریزادیان کاوان؛ علی کیانی؛ بابک ماسوری
مشاهده مقاله | اصل مقاله (459.92 K)

5 تاثیر عصاره اتانولی گرده زنبور عسل بر نگهداری بلند مدت منی قوچ زل
امین عباسیان؛ حمید دلدار؛ زربخت انصاری پیرسرایی؛ عیسی دیرنده
مشاهده مقاله | اصل مقاله (334.75 K)

6 تاثیر غلظت های مختلف اسید وانیلیک بر نگهداری بلندمدت منی قوچ زل
زهرا نجم آبادی؛ حمید دلدار؛ زربخت انصاری پیرسرایی؛ عیسی دیرنده
مشاهده مقاله | اصل مقاله (565.06 K)

7 تاثیر غلظت های مختلف اسید وانیلیک بر نگهداری کوتاه مدت منی قوچ زل
زهرا نجم آبادی؛ حمید دلدار؛ زربخت انصاری پیرسرایی؛ عیسی دیرنده
مشاهده مقاله | اصل مقاله (924.36 K)

8 تاثیر سطوح مختلف عصاره آبی برگ گردو بر کیفیت اسپرم منجمد - یخ گشایی شده بز
گلشن عظیمی؛ پریسا نظری؛ عباس فرشاد
مشاهده مقاله | اصل مقاله (582.18 K)