صفحه اصلی
مقالات منتشر شده
کلیدواژه ها =
آنتیاکسیدان
تعداد مقالات:
8
1
اثرات α-توکوفرول استات، پوست و عصاره پوست انار در جیره های حاوی روغن ماهی بر پروفیل اسید چرب عضله سینه جوجه های گوشتی
حسن صالح؛ ابوالقاسم گلیان؛ حسن کرمانشاهی؛ محمدطاهر میرکزهی؛ محمدجواد آگاه
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (394.24 K)
2
اثرات آنتیاکسیدانی α-توکوفرول استات، پوست و عصاره پوست انار در جیره های حاوی روغن ماهی بر کیفیت گوشت ران جوجه های گوشتی
حسن صالح؛ ابوالقاسم گلیان؛ حسن کرمانشاهی؛ محمدجواد آگاه؛ محمدطاهر میرکزهی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (438.99 K)
3
اثر افزودن عصاره ی پوست انار و آنتی اکسیدان تجاری به جیره ی دارای چربی بر تیتر آنتی بادی و ویژگی های لاشه ی جوجه های گوشتی سویه ی راس 308
شهرام رحیمی؛ نرگس صیادپور؛ راضیه ایران پرست؛ محمدرضا رضوانی؛ محمدجواد ضمیری؛ محمد دادپسند
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (378.4 K)
4
تأثیر مکمل لیکوپن بر فرآسنجه های خونی و آنزیم های آنتیاکسیدانی جوجه های گوشتی
عارف مزبانی؛ بهمن پریزادیان کاوان؛ علی کیانی؛ بابک ماسوری
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (459.92 K)
5
تاثیر عصاره اتانولی گرده زنبور عسل بر نگهداری بلند مدت منی قوچ زل
امین عباسیان؛ حمید دلدار؛ زربخت انصاری پیرسرایی؛ عیسی دیرنده
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (334.75 K)
6
تاثیر غلظت های مختلف اسید وانیلیک بر نگهداری بلندمدت منی قوچ زل
زهرا نجم آبادی؛ حمید دلدار؛ زربخت انصاری پیرسرایی؛ عیسی دیرنده
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (565.06 K)
7
تاثیر غلظت های مختلف اسید وانیلیک بر نگهداری کوتاه مدت منی قوچ زل
زهرا نجم آبادی؛ حمید دلدار؛ زربخت انصاری پیرسرایی؛ عیسی دیرنده
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (924.36 K)
8
تاثیر سطوح مختلف عصاره آبی برگ گردو بر کیفیت اسپرم منجمد - یخ گشایی شده بز
گلشن عظیمی؛ پریسا نظری؛ عباس فرشاد
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (582.18 K)