کلیدواژه ها = قابلیت هضم پروتئین
تعداد مقالات: 5

1 تاثیر استفاده از سطوح افزایشی کنجاله گوار در جیره غذایی بر عملکرد و قابلیت هضم ایلئومی پروتئین در جوجه های گوشتی
مهدی شواخی زواره؛ عباسعلی قیصری؛ مجید طغیانی؛ امیرعلی بمانی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (193.69 K)

2 تأثیر سطوح مختلف تفاله زیتون بر عملکرد و قابلیت هضم پروتئین در جوجه های گوشتی
مجید رضا حلالی؛ عبدالحسین سمیع؛ علی تبعیدیان؛ مجید طغیانی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (2.95 MB)

3 اثر استفاده از سطوح مختلف سنگروویت در جیره های کم پروتئین بر قابلیت هضم ایلئومی پروتئین و غلظت اسیدهای آمینه آزاد پلاسما در جوجه های گوشتی
امیرعلی بمانی؛ عباسعلی قیصری؛ یحیی ابراهیم نژاد؛ ناصر ماهری سیس
مشاهده مقاله | اصل مقاله (377.9 K)

4 بررسی اثرات منابع پروتئینی با نرخ تجزیه متفاوت و اندازه ذرات (قطعات) علوفه جیره بر فعالیت جویدن و عملکرد گاوهای شیری هلشتاین
حبیب تقوی کرگان؛ اسدالله تیموری یانسری؛ صادق کریم زاده؛ علی اصغر مصطفی لو
مشاهده مقاله | اصل مقاله (283.32 K)

5 بررسی اثرات کنجاله کانولای فرآوری شده با اسید کلریدریک و اندازه ذرات علوفه یونجه بر مصرف خوراک و عملکرد تولید شیر در گاوهای شیرده هلشتاین
حبیب تقوی گرگان؛ اسداله تیموری یانسری؛ سبحان گلچین گله دونی؛ حسین صمدی واسکسی؛ مینا صالح حق گو
مشاهده مقاله | اصل مقاله (39.17 K)