اثر استفاده از سطوح مختلف سنگروویت در جیره های کم پروتئین بر قابلیت هضم ایلئومی پروتئین و غلظت اسیدهای آمینه آزاد پلاسما در جوجه های گوشتی

پذیرفته شده برای پوستر XML اصل مقاله (377.9 K)
عنوان دوره: هشتمین کنگره علوم دامی ایران
نویسندگان
1دانشجوی دکتری تغذیه طیور، گروه علوم دامی، دانشگاه آزاد اسلامی واحد شبستر
2دانشیار پژوهشی بخش تحقیقات علوم دامی، مرکز تحقیقات و آموزش کشاورزی و منابع طبیعی استان اصفهان، سازمان تحقیقات، آموزش وترویج کشاورزی
3دانشیار و استادیار گروه علوم دامی، دانشگاه آزاد اسلامی واحد شبستر
چکیده
کلیدواژه ها