صفحه اصلی
مقالات منتشر شده
کلیدواژه ها =
افزودنی
تعداد مقالات:
9
1
ارزیابی میزان گوارش پذیری و تجزیه پذیری تفاله زیتون سیلو شده با مواد افزودنی
احمدرضا سراج؛ ابراهیم روغنی؛ محمدجواد ضمیری
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (376.25 K)
2
برآورد ارزش غذایی تفاله زیتون سیلو شده با چند ماده افزودنی با روش تولید گاز
احمدرضا سراج؛ ابراهیم روغنی؛ محمدجواد ضمیری
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (364.08 K)
3
بررسی تاثیر برخی افزودنی ها بر میکروبیولوژی سیلاژ ذرت
فرزاد قنبری؛ تقی قورچی؛ طیبه ابراهیمی؛ مرتضی خمیری؛ عبدالرضا حسین دوست
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (380.1 K)
4
پیامد خوراندن اسید بوتیریک، نمک کلسیمی یا گلیسریدهای آن بر فلور میکروبی رودهی جوجه های گوشتی
زهره فریدونی؛ رضا نقی ها؛ مختار خواجوی؛ زهره دیورخش
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (468.76 K)
5
بررسی ترکیب شیمیایی و تغییرات PH در سیلاژ مخلوط یونجه و آتریپلکس ( Atriplex dimorphostegia ) عمل آوری شده با اسید سولفوریک و ملاس چغندر قند
سمیه یوسفی؛ احمد ریاسی؛ محمد حسن فتحی؛ حسین نعیمی پور یونسی؛ هاله حاجیانی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (231.7 K)
6
تأثیر یونجه سیلو شده غنی شده با لاکتوباسیلوس پالنتارم و تفاله چغندرقند ملاس دار بر پارامترهای تولیدی و فراسنجه های خونی گاوهای شیرده هلشتاین
مهران تکه خلف؛ نورمحمد تربتی نژاد؛ سعید زره داران؛ عبدالحکیم توغدری
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (498.27 K)
7
مقایسه پروبیوتیکف پری بیوتیک، آنتی بیوتیک و اسید آلی بر سیستم ایمنی و لیپیدهای سرم جوجه های گوشتی
حمیدرضا همتی متین؛ سعید یخشکی؛ سمیه کامران آزاد؛ زبیده هاشم زاده
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (40.83 K)
8
اثر افزودنی باکتریایی لاکتیسیل مایز بر روند تخمیر سیلاژ ذرت در مراحل مختلف برداشت
حمید محمدزاده؛ محمد خوروش؛ غلامرضا قربانی؛ احمد هدایتی پور
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (78.74 K)
9
اثر مرحله بلوغ علوفه و افزودنی باکتریایی حاوی باکتریهای همولاکتیک و هترولاکتیک بر خصوصیات تخمیری و کپک زدگی سیلاژ ذرت
حمید محمدزاده؛ محمد خوروش؛ غلامرضا قربانی؛ احمد هدایتی پور
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (77.78 K)