بررسی ترکیب شیمیایی و تغییرات PH در سیلاژ مخلوط یونجه و آتریپلکس ( Atriplex dimorphostegia ) عمل آوری شده با اسید سولفوریک و ملاس چغندر قند
پذیرفته شده برای پوستر XML اصل مقاله (231.7 K)
عنوان دوره: چهارمین کنگره علوم دامی ایران
نویسندگان
1دانشجوی کارشناسی ارشد تغذیه دام دانشکده کشاورزی دانشگاه بیرجند
2عضو هیئت علمی گروه علوم دامی دانشکده کشاورزی دانشگاه بیرجند (مامور در دانشگاه صنعتی اصفهان)
3عضو هیئت علمی گروه علوم دامی دانشکده کشاورزی دانشگاه بیرجند
4کارشناس ارشد ژنتیک و اصلاح نژاد دام گروه علوم دامی دانشکده کشاورزی دانشگاه بیرجند
چکیده
کلیدواژه ها