کلیدواژه ها = گوشت مرغ
تعداد مقالات: 6

1 عوامل موثر بر تولید گوشت مرغ و بهره وری آنها (مطالعه موردی استان زنجان)
محمد ایزدی؛ قادر دشتی؛ محمد حسین شهیر
مشاهده مقاله | اصل مقاله (438.21 K)

2 تحلیل عوامل موثر بر تولید گوشت مرغ و اندازه گیری بهره وری آنها ( مطالعه موردی شهرستان مراغه )
ساناز طیبی آذر؛ قادر دشتی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (336.55 K)

3 بررسی تمایلات نسبی مصرف کنندگان محصول سالم ( مطالعه موردی گوشت مرغ )
محمد ثوابی؛ علی صالحی؛ محمد معصومی؛ محمد مظهری
مشاهده مقاله | اصل مقاله (425.34 K)

4 اثرات α-توکوفرول استات، پوست و عصاره پوست انار در جیره های حاوی روغن ماهی بر پروفیل اسید چرب عضله سینه جوجه های گوشتی
حسن صالح؛ ابوالقاسم گلیان؛ حسن کرمانشاهی؛ محمدطاهر میرکزهی؛ محمدجواد آگاه
مشاهده مقاله | اصل مقاله (394.24 K)

5 اثرات آنتیاکسیدانی α-توکوفرول استات، پوست و عصاره پوست انار در جیره های حاوی روغن ماهی بر کیفیت گوشت ران جوجه های گوشتی
حسن صالح؛ ابوالقاسم گلیان؛ حسن کرمانشاهی؛ محمدجواد آگاه؛ محمدطاهر میرکزهی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (438.99 K)

6 بهبود کیفیت گوشت مرغ و تخممرغ در تغذیه انسان: تحلیل محتوای مقالات علمی
لیلا میرزاپور؛ محمدحسین بیگلو؛ حسین جانمحمدی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (475.93 K)