کلیدواژه ها =
تعداد مقالات: 70

51 تاثیر روزهای پس از زایش، سن مادر و جنس گوساله متولد شده بر روی میزان تولید شیر و درصد چربی آن در گاوهای بومی استان لرستان
همایون بنانی راد؛ جمال فیاضی؛ فاطمه بیرانوند
مشاهده مقاله | اصل مقاله (41 K)

52 برآورد همبستگی های ژنتیکی و فنوتیپی صفات تولید شیر،چربی،پروتئین،درصد چربی و درصد پروتئین در گاوهای هلشتاین ایران
خدیجه نصیری؛ احد یوسفی؛ عبدالرضا صالحی؛ مهدی امین افشار؛ محمدباقر صیادنژاد؛ ابوالفضل اکبری
مشاهده مقاله | اصل مقاله (40.52 K)

53 بررسی اثر سن نخستین زایش بر احتمال وقوع اختلال متابولیکی کاهش چربی شیر در گاوهای هلشتاین ایران
مریم مقدم موسی آبادی؛ همایون فرهنگ فر؛ مسلم مسلم باشتنی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (40.26 K)

54 مقایسه توابع ریاضی در برازش منحنی های تولید شیر و تولید چربی گاومیش های ایران
کریم حسن پور؛ علی اصغر اسلمی نژاد؛ بهروز بهمنی؛ آرزو محمدهاشمی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (76.79 K)

55 روند ژنتیکی کاهش چربی لاشه در گوسفندان لری بختیاری
محمدعلی طالبی؛ محمود وطن خواه
مشاهده مقاله | اصل مقاله (39.34 K)

56 بررسی نحوه تاثیر سن و فصل زایش بر منحنی درصد چربی شیر گاومیش های ایرانی
مهدی ناقوس؛ کریم حسن پور؛ بهروز بهمنی؛ علی اصغر اسلمی نژاد؛ داود کیانژاد
مشاهده مقاله | اصل مقاله (40.43 K)

57 مطالعه رابطه ی برخی از متابولیت های خون با ذخایر چربی حفره بطنی و وزن دنبه در گوسفند لری
امیرحسین خلت آبادی فراهانی؛ محمد مرادی شهربابک؛ حسین مرادی شهربابک؛ زهرا عزیزی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (76.46 K)

58 مقایسه آماری احتمال وقوع اختلال متابولیکی کاهش چربی شیرین بین دختران حاصل از گاوهای نر هلشتاین ایرانی و خارجی
مریم مقدم موسی آبادی؛ همایون فرهنگ فر؛ مسلم باشتنی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (40.22 K)

59 مدلسازی برای پیش بینی صفات تولید شیر و چربی با استفاده از چندشکلی ژن DGATI در جمعیت گاوهای هلشتاین ایران
حامد خراتی کوپایی؛ علیرضا ترنگ؛ علی اسماعیلی زاده کشکوئیه؛ محمدرضا محمدآبادی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (61.96 K)

60 بررسی تغییرات پروتئین خام،انرژی،چربی و خاکستر در پنج گونه مرتعی مورد مصرف گوسفند و بز در مراتع استان چهارمحال و بختیاری
غلامرضا شادنوش
مشاهده مقاله | اصل مقاله (78.27 K)

61 بررسی اثر چند نوع چربی جیره بر تولید و ترکیب شیر میشهای تازه زای لری
مرتضی کیخاصابر؛ علی محرری؛ ابراهیم اسدی خشویی؛ فریبرز خواجعلی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (39.84 K)

62 تعیین ارزش غذایی علوفه نی (Phragmetes australis) رشد کرده در منابع مختلف آبی به روش کیسه های نایلونی (in situ)
مصطفی یوسف الهی؛ سعید شایسته؛ قاسم جلیلوند؛ کمال شجاعیان؛ حسن کارگر؛ مرتضی اصغری پور
مشاهده مقاله | اصل مقاله (40.13 K)

63 اثر دو منبع چربی و اندازه قطعات یونجه بر مصرف خوراک،تولید و رفتار نشخوار در گاوهای شیری هلشتاین
مهدی صائبی فر؛ غلامرضا قربانی؛ محمد خوروش
مشاهده مقاله | اصل مقاله (38.79 K)

64 مطالعه اثر منبع چربی جیره بر روی جمعیت میکروفلور روده کور جوجه های گوشتی
علیرضا صیداوی؛ محمدرضا پورقاسمی؛ علی احمد علوقطبی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (77.47 K)

65 تاثیر استفاده از ال کارنیتین در جیره های حاوی منابع مختلف چربی بر عملکرد و خصوصیات لاشه جوجه های گوشتی
محسن رجب زاده نسوان؛ منصور رضائی؛ زربخت پیرسرائی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (38.97 K)

66 تاثیر استفاده از ال کارنیتین در جیره های حاوی منابع مختلف چربی بر ترکیب بدن و فراسنجه های خونی جوجه های گوشتی
محسن رجب زاده نسوان؛ منصور رضائی؛ زربخت انصاری پیرسرائی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (41.03 K)

67 اثرات استفاده از سطوح مختلف عصاره نعناع فلفلی بر فراسنجه های خونی و چربی حفره بطنی جوجه های گوشتی تغذیه شده با جیره های فرموله شده به فرم دانه کامل گندم
سعیده مددلو؛ علی میرزا آقازاده
مشاهده مقاله | اصل مقاله (37.61 K)

68 اثرات پودر گیاهان دارویی نعناع و آویشن و چربی های مختلف بر عملکرد و فراسنجه های بیوشیمیایی جوجه های گوشتی
علی جلالی؛ علیرضا صفامهر؛ یوسف مهمان نواز
مشاهده مقاله | اصل مقاله (78.17 K)

69 بررسی اثر افزودن امولسیفایرها در جیره حاوی چربی بر قابلیت هضم مواد مغذی در جوجه های گوشتی
فرشته جمیلی؛ فرید شریتمداری؛ محمدامیر کریمی ترشیزی؛ مسعود دیدارخواه
مشاهده مقاله | اصل مقاله (37.88 K)

70 اثرات سطوح مختلف عصاره هیدروالکلی زنجبیل بر پارامترهای خونی رت های نر
محسن ابوالفضلی؛ جواد آرشامی؛ علیرضا وکیلی؛ عبدالمنصور طهماسبی؛ علیرضا ایوبی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (39.24 K)