اطلاعات دوره
عنوان دوره هشتمین کنگره علوم دامی ایران
نوبت برگزاری
موضوع
برگزار کننده
محل برگزاری
مدیر اجرایی
دبیر علمی
سال برگزاری 1394
معرفی
تعداد مقالات: 622

601 اثر تغذیه یونجه خیسانده شده بر الگوی مصرف خوراک در گوساله های شیرخوار هلشتاین
میثم کنعانی؛ شهریار کارگر
مشاهده مقاله | اصل مقاله (549.14 K)

602 اثر تغذیه یونجه خیسانده شده بر فعالیت جویدن و گوارش پذیری مواد مغذی در گوساله های شیرخوار
میثم کنعانی؛ شهریار کارگر
مشاهده مقاله | اصل مقاله (579.85 K)

603 اثرات افزودن دی سدیم فومارات، ویتامین E و B12 بر پارامترهای تولید گاز در شرایط برونتن
میلاد محمدی سمان؛ حسین جهانی عزیزآبادی؛ عثمان عزیزی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (541.55 K)

604 آیا افزودن اسید آمینه لیزین و متیونین و سطح پروتئین خام استارتر بر رشد اسکلتی گوساله های شیرخوار مؤثر است؟
مینو نیرومند؛ کامران رضایزدی؛ مهدی گنج خانلو
مشاهده مقاله | اصل مقاله (577.62 K)

605 تاثیر سطح پروتئین خام استارتر و افزودن برخی از اسیدهای آمینه بر افزایش وزن و راندمان رشد گوساله های شیرخوار
مینو نیرومند؛ کامران رضایزدی؛ مهدی گنج خانلو
مشاهده مقاله | اصل مقاله (558.95 K)

606 اثر 2 منبع کاه (گندم و برنج) و 2 منبع نیتروژن غیر پروتئینی (اوره و نیتروزا) در سیلاژ میوه کامل پرتقال بر ترکیبات شیمیایی و کیفیت سیلاژ
ناهید خانی نیا شیخ؛ اسدالله تیموری یانسری؛ یداله چاشنی دل
مشاهده مقاله | اصل مقاله (540.76 K)

607 اثر 2 منبع کاه (گندم و برنج) و 2 منبع نیتروژن غیر پروتئینی (اوره و نیتروزا) در سیلاژ میوه کامل پرتقال برتولید گاز
ناهید خانی نیا شیخ؛ اسدالله تیموری یانسری؛ یداله چاشنی دل
مشاهده مقاله | اصل مقاله (379.78 K)

608 اثرات افزودن یک مخلوط گیاه دارویی بر عملکرد و متابولیت های خونی گوساله های پرواری هلشتاین
نگین یعقوبی؛ حمید محمدزاده؛ اکبر تقی زاده؛ حسین جانمحمدی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (653.48 K)

609 جایگزینی پسماند رستوران به جای دانه جو و پودر چربی و تاثیر آن بر عملکرد و متابولیت های خونی گوساله های پرواری هلشتاین
نگین یعقوبی؛ حمید محمدزاده
مشاهده مقاله | اصل مقاله (603.99 K)

610 اثرات افزودن یک جاذب چندجزئی سموم قارچی بر روی عملکرد و نرخ انتقال آفلاتوکسین از خوراک به شیر در گاوهای شیرده هلشتاین
آرش هادوی؛ هادی خیرآبادی؛ ندا ساقی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (906.55 K)

611 اثر اسیدلینولئیک کونژوگه و سطح پروتئین غیرقابل تجزیه در شکمبه بر برخی متابولیت های پلاسما و آنزیم های کبدی در بزغاله های بومی
هوشنگ جعفری؛ ابوذر اسدی فر؛ فرشید فتاح نیا؛ گلناز تاسلی؛ یحیی محمدی؛ صیفعلی ورمقانی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (486.46 K)

612 اثر اسیدلینولئیک مزدوج محافظت شده در شکمبه و سطح پروتئین غیر قابل تجزیه در شکمبه بر فراسنجه های خونی و سلول های ایمنی بزغاله ها
ابوذر اسدی فر؛ فرشید فتاح نیا؛ گلناز تاسلی؛ هوشنگ جعفری؛ یحیی محمدی؛ یحیی عباسپور
مشاهده مقاله | اصل مقاله (566.13 K)

613 اثرات روش های مختلف فرآوری بر فراسنجه های تجزیه پذیری پوسته خارجی برنج
سعیب ویسی؛ حسین جهانی عزیزآبادی؛ هیوا براز؛ عثمان عزیزی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (557.49 K)

614 اثرات نسبت های مختلف پودر چربی پرشیا فت® امگا-6 به امگا-3 بر بالانس انرژی، تولید و ترکیب شیر بزهای شیرده
حسین جهانی عزیزآبادی؛ عباس فرشاد؛ عدنان اداک؛ هیوا براز
مشاهده مقاله | اصل مقاله (683.66 K)

615 اثرات ایمنوفین (مخلوطی از عصاره های گیاهی) بر پارامترهای بیوشیمیایی و ایمنی سرم در گوساله های شیر خوار
حسین جهانی عزیزآبادی؛ هیوا براز
مشاهده مقاله | اصل مقاله (703.7 K)

616 اثر سطح اختلاف کاتیون - آنیون جیره غذایی بر متابولیت های خونی و وضعیت ایمنی آغوز تلیسه های آبستن هلشتاین
وحید غلامحسینی؛ مهدی کاظمی بنچناری؛ مهدی خدایی مطلق؛ محمدحسین مرادی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (753.47 K)

617 اثر عصاره ی آویشن بر قابلیت هضم، بیومس میکروبی، مقادیر انرژی برآورد شده و کینتیک تخمیر جیره گاو شیرده در شرایط برون تنی
وریا ناصری؛ فرخ کفیل زاده؛ حسین جهانی عزیزآبادی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (371.56 K)

618 ارزیابی پتانسیل کاهش متان اسانس صمغ درخت ون (Pistacia atlantica Subsp. Kurdica) در شرایط برون تنی
وریا ناصری؛ فرخ کفیل زاده؛ حسین جهانی عزیزآبادی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (290.55 K)

619 اثر DCAD و منبع کاتیون جیره گاو شیری بر قابلیت هضم ظاهری ماده خشک در شرایط برون تنی
یاسر فیض دار برآبادی؛ احسان غیاثی؛ محمدباقر منتظرتربتی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (544.16 K)

620 اثر مکمل تغذیه ای بر عملکرد تولید مثل و تلفات میش در گوسفندان کردی گله های عشایری دو منطقه دهلران و ایوان
یحیی عباسپور؛ صیفعلی ورمقانی؛ هوشنگ جعفری؛ نسیم عباسپور
مشاهده مقاله | اصل مقاله (446.25 K)

621 اثر سطوح مختلف پیت باگاس غنی شده با اوره و ملاس بر عملکرد رشد بره های پرواری زل
یداله چاشنی دل؛ حسین فقیه عبداللهی؛ مهدی بهاری؛ حسن نبی پور افروزی؛ علی اکبر ابراهیمی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (458.17 K)

622 اثر سطوح مختلف پیت باگاس غنی شده با اوره و ملاس بر فراسنجه های خونی بره های پرواری زل
یداله چاشنی دل؛ حسین فقیه عبداللهی؛ مهدی بهاری؛ حسن نبی پور افروزی؛ علی اکبر ابراهیمی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (463.44 K)