| نویسنده = | ||
| تعداد مقالات: 4 | ||
| 1 | مقایسه گوشت شتر و گوشت گوساله از نظرکیفیت و ترکیبات شیمیایی | |
| امیر احمدپور، مرتضی رضایی ثانی، موسی زرین، جواد حبیبی زاد، رحمان یوسفی، رضا صدیقی وثاق | ||
| مشاهده مقاله اصل مقاله 466.85 K | ||
| 2 | مقایسه ترکیبات فیزیکوشیمیایی شیر شتر، گاو، گوسفند و بز | |
| امیر احمدپور، سعید اصولی، موسی زرین، جواد حبیبی زاد، بهروز نجف نژاد اروجکندی، رضا صدیقی وثاق | ||
| مشاهده مقاله اصل مقاله 360.38 K | ||
| 3 | اثر پسماندهای پسته و دانه کلزا بر گوارش پذیری مواد مغذی و برخی متابولیت های خون در گوسفند بلوچی | |
| رضا صدیقی وثاق، عباسعلی ناصریان، رضا ولی زاده، عبدالمنصور طهماسبی، امیر احمدپور | ||
| مشاهده مقاله اصل مقاله 760.75 K | ||
| 4 | اثر اسانس روغنی آویشن شیرازی بر رشد باکتری های تولید کننده اسیدالکتیک جدا شده از شکمبه گوسفند | |
| رضا صدیقی وثاق، وحیده وحدت منش، داریوش علیپور، حسن علی عربی، محمدیوسف علیخانی | ||
| مشاهده مقاله اصل مقاله 303.35 K | ||