نویسنده =
تعداد مقالات: 3

1 تأثیر واریته و میزان تفت دادن بر میزان تجزیه پذیری دانه جو با استفاده از روش تولید گاز
سمیرا سروری، علی حسین خانی، اکبر تقی زاده، حسین جان محمدی، حمید محمدزاده
مشاهده مقاله | اصل مقاله (356.88 K)

2 تأثیر فرآیند حرارتی(تفت دادن) و واریته بر تجزیه پذیری شکمبه ای ماده خشک دانه جو با استفاده از روش کیسه های نایلونی
سمیرا سروری، علی حسین خانی، اکبر تقی زاده، حسین جان محمدی، حمید محمدزاده
مشاهده مقاله | اصل مقاله (443.24 K)

3 تأثیر تفت دادن و واریته دانه جو بر ترکیبات شیمیایی و فیزیکی دانه جو و همبستگی بین آن ها
سمیرا سروری، علی حسین خانی، اکبر تقی زاده، حسین جان محمدی، حمید محمدزاده
مشاهده مقاله | اصل مقاله (331.03 K)