نویسنده = | ||
تعداد مقالات: 2 | ||
1 | تأثیر اسانس نعناع اخضر بر قابلیت هضم، توده میکروبی و pH در شرایط آزمایشگاهی | |
مصیب تقوی نژاد، داریوش علیپور، پویا زمانی، مجید ترابی گودرزی، قاسم براتی، حمیدرضا محجوبی پور | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (398.99 K) | ||
2 | ارزیابی کیفی پروتئین علوفه تازه و سیلو شده دو رقم تاج خروس و مقایسه آن با ذرت علوفه ای بر اساس سیستم کربوهیدرات و پروتئین خالص کرنل (CNCPS) | |
حمید ربانی، احمد میرهادی، حسن علی عربی، حسن فضائلی، حمیدرضا محجوبی پور | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (39.81 K) |