نویسنده =
تعداد مقالات: 2

1 تأثیر اسانس نعناع اخضر بر قابلیت هضم، توده میکروبی و pH در شرایط آزمایشگاهی
مصیب تقوی نژاد، داریوش علیپور، پویا زمانی، مجید ترابی گودرزی، قاسم براتی، حمیدرضا محجوبی پور
مشاهده مقاله | اصل مقاله (398.99 K)

2 ارزیابی کیفی پروتئین علوفه تازه و سیلو شده دو رقم تاج خروس و مقایسه آن با ذرت علوفه ای بر اساس سیستم کربوهیدرات و پروتئین خالص کرنل (CNCPS)
حمید ربانی، احمد میرهادی، حسن علی عربی، حسن فضائلی، حمیدرضا محجوبی پور
مشاهده مقاله | اصل مقاله (39.81 K)