صفحه اصلی
صفحه اصلی
مقالات منتشر شده
نویسنده =
تعداد مقالات:
40
-99
تاﺛﯿﺮ اﺳﺘﻔﺎده از ﺳﻄﻮح ﻣﺨﺘﻠﻒ ﭘﻮدر آوﯾﺸﻦ در ﺟﯿﺮهﮐﻢ ﭘﺮوﺗﺌﯿﻦ ﺑﺮ ﻓﺮاﺳﻨﺠﻪﻫﺎی ﺧﻮﻧﯽ و ﺟﻤﻌﯿﺖ ﻣﯿﮑﺮوﺑﯽ روده ﺟﻮﺟﻪﻫﺎ ﮔﻮﺷتی
ﻓﺎﻃﻤﻪ اﺑﺎذری، منصور رضایی، مهیار رحیمی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (484.59 K)
-98
تاثیر اﺳﺘﻔﺎده از الﮐﺎرﻧﯿﺘﯿﻦ در ﺟﯿﺮهﻫﺎی ﺣﺎوی ﻣﻨﺎﺑﻊ ﻣﺨﺘﻠﻒ ﭼﺮﺑﯽ ﺑﺮ ﻋﻤﻠﮑﺮد و ﺧﺼﻮﺻﯿﺎت ﻻﺷﻪ ﺟﻮﺟﻪﻫﺎی ﮔﻮﺷتی
ﻣﺤﺴﻦ رﺟﺐ زاده ﻧﺴﻮان، منصور رضایی، زرﺑﺨﺖ اﻧﺼﺎری ﭘﯿﺮ ﺳﺮاﺋﯽ
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (377.06 K)
-97
تاﺛﯿﺮ اﺳﺘﻔﺎده از اﺳﯿﺪﻫﺎی آﻟﯽ و ﭘﺮوﺑﯿﻮﺗﯿﮏ ﻫﺎ ﺑﺮ ﺧﺼﻮﺻﯿﺎت اﺳﺘﺨﻮان درﺷﺖ ﻧﯽ و ﺟﻤﻌﯿﺖ ﻣﯿﮑﺮوﺑﯽ روده ﺟﻮﺟﻪ ﻫﺎ ﮔﻮﺷتی
محمدحسین بهشتی مقدم، منصور رضایی، سارا بهشتی مقدم
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (288.61 K)
-96
تاﺛﯿﺮ اﺳﺘﻔﺎده از الﮐﺎرﻧﯿﺘﯿﻦ در ﺟﯿﺮهﻫﺎی ﺣﺎوی ﻣﻨﺎﺑﻊ ﻣﺨﺘﻠﻒ ﭼﺮﺑﯽ ﺑﺮ ﺗﺮﮐﯿﺐ ﺑﺪن و ﻓﺮاﺳﻨﺠﻪﻫﺎی ﺧﻮﻧﯽ ﺟﻮﺟﻪﻫﺎی ﮔﻮﺷتی
محسن رجب زاده نسوان، منصور رضایی، زربخت انصاری پیرسرائی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (402.48 K)
-95
ﺗﺎﺛﯿﺮ ﺗﺮاﮐﻢ اﻧﺮژی و ﺳﺎﯾﺮ ﻣﻮاد ﻣﻐﺬی ﺟﯿﺮه در دوره ﻫﺎی ﻣﺨﺘﻠﻒ ﭘﺮورش ﺑﺮ ﻋﻤﻠﮑﺮد و وﯾﮋﮔﯽ ﻫﺎی ﻻﺷﻪ ﺟﻮﺟﻪ ﻫﺎی ﮔﻮﺷﺘی
قاسم فرهادی، منصور رضایی، یداله چاشنی دل
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (281.36 K)
-94
ﺗﺄﺛﯿﺮ ﺗﺮاﮐﻢ اﺳﯿﺪﻫﺎی آﻣﯿﻨﻪ ﺿﺮوری ﻣﺤﺪود ﮐﻨﻨﺪه و ﻣﺪت ﺗﻐﺬﯾﻪ ﺟﯿﺮه ﭘﯿﺶ آﻏﺎزﯾﻦ ﺑﺮ رﺷﺪ و ﻧﻤﻮ دﺳﺘﮕﺎه ﮔﻮارش و برخی ﻓﺮاﺳﻨﺠﻪ ﻫﺎی ﺧﻮﻧﯽ ﺟﻮﺟﻪ ﻫﺎی ﮔﻮﺷﺘﯽ
سهیل یوسفی، منصور رضایی، زربخت انصاری پیرسرائی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (353.98 K)
-93
ﺗﺄﺛﯿﺮ ﺗﺮاﮐﻢ اﺳﯿﺪﻫﺎی آﻣﯿﻨﻪ ﺿﺮوری ﻣﺤﺪود ﮐﻨﻨﺪه و ﻣﺪت ﺗﻐﺬﯾﻪ ﺟﯿﺮه ﭘﯿﺶ آﻏﺎزﯾﻦ ﺑﺮ ﻋﻤﻠﮑﺮد و ﺗﺮﮐﯿﺒﺎت ﺑﺪن ﺟﻮﺟﻪ ﻫﺎی ﮔﻮﺷتی
سهیل یوسفی، منصور رضایی، زربخت انصاری پیرسرایی، هادی محمدزاده
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (354.31 K)
-92
ﺗﺨﻤﯿﻦ ﺳﻄﻮح ﺑﻬﯿﻨﻪ ﺗﻌﺎدل اﻟﮑﺘﺮوﻟﯿﺘﯽ و ﻣﺪت زﻣﺎن ﺗﻐﺬﯾﻪ ﺟﯿﺮه ﭘﯿﺶ آﻏﺎزﯾﻦ ﺑﺮاﺳﺎس ﻋﻤﻠﮑﺮد ﺟﻮﺟﻪ ﻫﺎی ﮔﻮﺷﺘﯽ ﺑﺎ اﺳﺘﻔﺎده از ﻃﺮح ﻣﺮﮐﺐ ﻣﺮﮐﺰی
نسیم بیدار، حسن کرمانشاهی، هادی سیاح زاده، منصور رضایی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (275.85 K)
-91
تأثیر دارچین و پروبیوتیک بر عملکرد مرغ های تخمگذار لگهورن در اواخر دوره تولید
بهاره کاظم نیا، منصور رضایی، علیرضا جعفری صیادی، حمید دلدار
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (1.9 MB)
-90
تأثیر دارچین و پروبیوتیک بر کیفیت تخم مرغ های تخمگذار لگهورن در اواخر دوره تولید
بهاره کاظم نیا، منصور رضایی، علیرضا جعفری صیادی، حمید دلدار
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (1.94 MB)
-89
ﺗﺎﺛﯿﺮ ﺗﺮاﮐﻢ ﻣﺨﺘﻠﻒ اﻧﺮژی و ﺳﺎﯾﺮ ﻣﻮاد ﻣﻐﺬی ﺑﺮ ﮐﯿﻔﯿﺖ ﺗﺨﻢ ﻣﺮغ ﻣﺮغ ﻫﺎی ﺗﺨﻤﮕﺬار ﻟﮕﻬﻮرن
محدثه مهدوی، منصور رضایی، اسدالله تیموری یانسری، علیرضا جعفری صیاد
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (801.87 K)
-88
ﺗﺄﺛﯿﺮ اﺳﺘﻔﺎده از ﭘﺮیﺑﯿﻮﺗﯿﮏ ﺑﯿﻮﻣﺎس ﺑﺮ ﺧﺼﻮﺻﯿﺎت ﭘﻮﺳﺘﻪ ﺗﺨﻢﻣﺮغ ﻣﺮغﻫﺎی ﻣﺎدر ﮔﻮشتی
حسنا حاجاتی، احمد حسن آبادی، منصور رضایی، مائده جهادی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (894.79 K)
-87
تأثیر قارچ صدفی و پروبیوتیک بر فراسنجه های خونی و کلسترول تخم مرغ در مرغ ها تخمگذار لگهورن
فرشته شکرانی، منصور رضایی، زربخت انصاری، یدالله چاشنی دل
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (895.96 K)
-86
تاثیر تغذیه داخل تخم مرغی نانو مولتی ویتامین بر قابلیت جوجه درآوری و عملکرد جوجه های گوشتی در دوره آغازین
حسنا حاجاتی، احمد حسن آبادی، منصور رضایی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (1.46 MB)
-85
بررسی اثرات تغذیه با دوازده واریته مختلف برگ توت بر عملکرد اقتصادی کرم ابریشم
حمیده مطهری، منصور رضایی، علیرضا صیداوی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (575.36 K)
-84
اندازه گیری مواد مغذی واریته های مختلف توت استان مازندران برای تغذیه کرم ابریشم
حمیده مطهری، منصور رضایی، علیرضا صیداوی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (393.14 K)
-83
تاثیر استفاده از اسیدهای آلی و پروبیوتیک ها بر عملکرد و خصوصیات لاشه جوجه های گوشتی
محمد حسین بهشتی مقدم، منصور رضایی، فریدون نیک نفس، هادی سیاح زاده
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (207.52 K)
-82
تأثیر سطوح مختلف کنجاله گوار با استفاده از آنزیم همی سل بر عملکرد و خصوصیات لاشه جوجه های گوشتی
حسن نبی پور افروزی، منصور رضایی، وحید تقی زاده
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (213.67 K)
-81
بررسی تأثیر منابع و سطوح مختلف چربی مکمل بر فراسنجه های سرم خون جوجه های گوشتی
آتنا منفردی، منصور رضایی، هادی سیاح زاده
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (357.68 K)
-80
ﺑﺮرﺳﯽ ﭼﻨﺪ ﺷﮑﻠﯽ ﺟﺎﯾﮕﺎه ﻓﺎﮐﺘﻮر روﻧﻮﯾﺴﯽ ﻏﺪهی ﻫﯿﭙﻮﻓﯿﺰ در ﻣﺮغ ﺑﻮﻣﯽ ﻣﺮﮐﺰ اﺻﻼح ﻧﮋاد ﻣﺎزﻧﺪران
لیلی همتی، هادی سیاح زاده، قدرت الله رحیمی، منصور رضایی، بهنام کامجو
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (413.14 K)
-79
اثرات اندازه ذرات خوراک و مکمل آنزیمی بر عملکرد جوجه های گوشتی در جیره حاوی کنجاله کانولا
وحید رادمهر، اسداالله تیموری یانسری، منصور رضایی، صادق کریم زاده
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (423.44 K)
-78
تأثیر استفاده از عصاره کاسنی و پروبیوتیک بر جمعیت میکروبی روده جوجه های گوشتی
ذبیح اله یوسفی، منصور رضایی، زربخت انصاری پیرسرایی، محمدی کاظمی فرد
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (363.89 K)
-77
تأثیر استفاده از عصاره کاسنی و پروبیوتیک بر خصوصیات لاشه و برخی از فراسنجه های خونی جوجه گوشتی
ذبیح اله یوسفی، منصور رضایی، زربخت انصاری پیرسرایی، محمد کاظمی فرد
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (356.04 K)
-76
تأثیر سطوح مختلف پودر ضایعات جوجه کشی بر خصوصیات استخوان درشتنی و برخی از فراسنجه های خونی در جوجه های گوشتی
محمدرضا کوهی، منصور رضایی، اسداله تیموری یانسری
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (337.08 K)
-75
بررسی اثر پروبیوتیک باکتوسل بر عملکرد و خصوصیات لاشه در جوجه های گوشتی
علی اکبر حسینی، منصور رضایی، بهرام شهره
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (272.49 K)
تعداد در صفحه
5
10
25
50
100
همه
1
2