صفحه اصلی
صفحه اصلی
مقالات منتشر شده
نویسنده =
تعداد مقالات:
54
-224
ﺗﺎﺛﯿﺮ ﺳﻄﻮح ﻣﺨﺘﻠﻒ ﭘﺴﻤﺎﻧﺪ رازﯾﺎﻧﻪ ﺑﺮ ﻋﻤﻠﮑﺮد ﺑﺮهﻫﺎی ﭘﺮواری
سوسن ذواﻟﻔﻘﺎری ﻣﺤﺐ، فرشید فتاح نیا، داریوش علیپور، سید غلامرضا موسوی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (345.09 K)
-223
اﺛﺮ ﺗﻐﺬﯾﻪ ﺳﻄﻮح ﻣﺨﺘﻠﻒ ﺿﺎﯾﻌﺎت ﺑﻮﺟﺎری ﮔﻨﺪم و ﻣﻮﻟﺘﯽ آﻧﺰﯾﻢ ﺑﺮ وﯾﮋﮔﯽﻫﺎی روده ﺑﺎرﯾﮏ در ﺑﻠﺪرﭼﯿﻦ ژاﭘنی
فاطمه صاحبی اعلا، جلال سالاری، علی اصغر ساکی، داریوش علیپور، پویا زمانی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (371.02 K)
-222
ﺑﺮرﺳﯽ آزﻣﺎﯾﺸﮕﺎﻫﯽ اﺛﺮات ﻧﻮع ﺟﯿﺮه وﺣﺬف ﭘﺮو ﺗﻮزوآ ﺑﺮ ﺗﺠﺰﯾﻪ آﻓﻼﺗﻮﮐﺴﯿﻦ B1 در ﻣﺤﯿﻂ شکمبه
مصطفی خدابنده لو، مصطفی ملکی، حسن علی عربی، داریوش علیپور، علی اصغر ساکی، مهدی دهقان بنادکی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (179.44 K)
-221
ﻣﻄﺎﻟﻌﻪ اﺛﺮات آﻓﻼﺗﻮﮐﺴﯿﻦ B1 در ﺳﻄﻮح ﻣﺨﺘﻠﻒ ﺑﺮ ﺗﺨﻤﯿﺮ ﺷﮑﻤﺒﻪای ﮔﻮﺳﻔﻨﺪ ﺑﺎ اﺳﺘﻔﺎده از آزﻣﻮن ﺗﻮﻟﯿﺪ ﮔﺎز
مصطفی خدابنده لو، حسن علی عربی، مصطفی ملکی، داریوش علیپور، علی اصغر ساکی، مهدی دهقان بنادکی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (273.33 K)
-220
اﺛﺮ ﻣﯿﻮه ﺑﻠﻮط و ﭘﻠﯽ اﺗﯿﻠﻦ ﮔﻠﯿﮑﻮل ﺑﺮﺗﻌﺎدل ﻧﯿﺘﺮوژن، ﻣﺸﺘﻘﺎت ﭘﻮرﯾﻨﯽ و ﺟﻤﻌﯿﺖ ﻣﯿﮑﺮوﺑﯽ ﺷﮑﻤﺒﻪ ﮔﻮسفند
ناهید آقا محمدی، فردین هژیری، داریوش علیپور، سید یاسرالدین موسوی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (304.12 K)
-219
اﺛﺮ ﻣﯿﻮه ﺑﻠﻮط و ﭘﻠﯽ اﺗﯿﻠﻦ ﮔﻠﯿﮑﻮل ﺑﺮ ﮔﻮارش ﭘﺬﯾﺮی ﻣﻮاد ﻣﻐﺬی و ﻓﺮاﺳﻨﺠﻪﻫﺎی ﺗﺨﻤﯿﺮ ﺷﮑﻤﺒﻪ در ﮔﻮﺳﻔﻨﺪ ﺳﻨﺠﺎبی
ناهید آقامحمدی، فردین هژیری، داریوش علیپور، سید یاسرالدین موسوی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (285.14 K)
-218
ﺗﻌﯿﯿﻦ ارزش ﻏﺬاﯾﯽ وﺗﺨﻤﯿﺮﭘﺬﯾﺮی ﮔﯿﺎه ﺧﺎﮐﺸﯿﺮ ﺑﺎ اﺳﺘﻔﺎده از آزﻣﻮن ﺗﻮﻟﯿﺪ ﮔﺎز
میلاد مجنونی، داریوش علیپور، رامین عبدلی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (308.34 K)
-217
مقایسه ترکیبات شیمیایی دو نمونه تفاله زیتون هسته دار و بدون هسته با تفاله سیلو شده و تعیین ضرایب هضمی نمونه های شاهد تفاله زیتون
مجتبی ابرقویی، یوسف روزبهان، داریوش علیپور
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (1016.53 K)
-216
اثر افزودن پلی اتیلن گولکول بر ارزش غذایی و قابلیت هضم آزمایشگاهی به روش تولید گاز در دو نوع تفاله زیتون
محمد جواد ابر قوئی، یوسف روزبهان، داریوش علیپور
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (1.12 MB)
-215
اثر جاذب رطوبه های مختلف بر کیفیت تخمیر سیلاژ تفاله ی مرطوب سیب زمینی
سعدون محمدیان، داریوش علیپور
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (282.48 K)
-214
بررسی عوامل مؤثر بر بازده پروتئین خام در گاوهای شیرده
پویا زمانی، رضا میرایی آشتیانی، مهدی طباطبایی، علی اصغر ساکی، حسن علی عربی، داریوش علیپور، خلیل زابلی، احمد احمدی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (385.88 K)
-213
اثر سطوح مختلف کبالت جیره بر غلظت ویتامین B12پلاسما بره های نر مهربان
شهاب بیشه سری، حسن علی عربی، محمد مهدی طباطبائی، داریوش علیپور، احمد احمدی، زهرا زمانی، نسترن ایزدی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (379.5 K)
-212
اثر مکمل کبالت بر عملکرد تولیدی بره های نر مهربان
شهاب بیشه سری، محمد مهدی طباطبائی، حسن علی عربی، داریوش علیپور، احمد احمدی، رضا ناصری، محسن بیات
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (383.91 K)
-211
اثر ویتامین "ای" در جیره های حاوی روغن سویا بر تولید و ترکیب شیر گاوهای هلشتاین
حسن علی عربی، محسن بیات، محمد مهدی طباطبایی، علی اصغر ساکی، داریوش علیپور، پویا زمانی، احمد احمدی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (401.94 K)
-210
اثر دو منبع مختلف انرژی برغلظت برخی فراسنجه های شکمبه و گلوکز پلاسما درگوسفند مهربان
مریم برائتی، محمد مهدی طباطبایی، احمد احمدی، خلیل زابلی، داریوش علیپور
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (391.14 K)
-209
اثر سطوح مختلف انرژی و پروتئین بر غلظت برخی فراسنجه های خونی در گوسفند مهربان
نسترن ایزدی، محمد مهدی طباطبایی، حسن علی عربی، علی اصغر ساکی، احمد احمدی، داریوش علیپور
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (447.31 K)
-208
مقایسه دو سطح دانه جو و دو منبع ازته بر روی قابلیت هضم مواد مغذی جیره گوسفند مهربان
داریوش علیپور، شهاب صفری، محمد مهدی طباطبائی، علی اصغر ساکی، فرخ کفیل زاده، حسن علی عربی، پویا زمانی، خلیل زابلی، علی حاتمی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (416.62 K)
-207
تاثیر سطوح مختلف دانه جو و منابع ازته برروی برخی از پارامترهای شکمبه
شهاب صفری، محمد مهدی طباطبائی، علی اصغر ساکی، فرخ کفیل زاده، حسن علی عربی، پویا زمانی، داریوش علیپور، علی حاتمی، علی رزاقی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (365.07 K)
-206
اثر سطوح و انواع مکمل مس بر مس پلاسما، سرولوپلاسمین سرم و فراسنجه های خونی بره نر مهربان
امیرحسین دزفولیان، محمدمهدی طباطبایی، حسن علی عربی، پویا زمانی، داریوش علیپور، علی اصغر بهاری، جواد رشیدی، زهرا بختیاری، امیر فدایی فر
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (447.29 K)
-205
اثر سطوح و انواع مکمل مس بر ظرفیت آنتیاکسیدانی تام سرم و مقدار فعالیت سوپراکسید دیسموتاز گلبول های قرمز بره های نر مهربان
امیرحسین دزفولیان، حسن علی عربی، محمدمهدی طباطبایی، پویا زمانی، داریوش علیپور، علی اصغر بهاری، حیدر طویلانی، جمشید کریمی، زهرا بختیاری
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (448.92 K)
-204
اثر فرآوری های فیزیکی و شیمیایی کنجاله سویا بر برخی فراسنجه های خون و شکمبه در بره های پرواری نر مهربان
علی حاتمی، محمد مهدی طباطبایی، پویا زمانی، داریوش علیپور، حسن علی عربی، حورا بهزادی، امیر فدایی فر
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (482.52 K)
-203
ارزیابی ترکیب شیمیایی و قابلیت هضم آزمایشگاهی بوته سیب زمینی غنی شده با اوره و ملاس
حورا بهزادی فرد، محمد مهدی طباطبایی، علی اصغر ساکی، داریوش علیپور
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (308.42 K)
-202
مروری بر میکروبیولوژی زنبورعسل
داریوش علیپور، علیرضا مرادی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (469.11 K)
-201
تأثیر کودهای آلی و شیمیایی بر روی عملکرد تولید و ترکیب شیمیایی یونجه همدانی
میلاد مجنونی، داریوش علیپور، علی سپهری، حسن علی عربی، رضا صدیقی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (1.71 MB)
-200
بررسی تأثیر کودهای مختلف آلی و شیمیایی بر ارزش غذایی یونجه همدانی با استفاده از آزمون تولید گاز
میلاد مجنونی، داریوش علیپور، علی سپهری، حسن علی عربی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (445.69 K)
تعداد در صفحه
5
10
25
50
100
همه
1
2
3