صفحه اصلی
صفحه اصلی
مقالات منتشر شده
نویسنده =
تعداد مقالات:
65
-149
ﺗﺎﺛﯿﺮ ﻋﻮاﻣﻞ ﻣﺤﯿﻄﯽ ﻣﺨﺘﻠﻒ ﺑﺮ درﺻﺪ ﺗﻮﻟﯿﺪ ﺗﺨﻢ ﻣﺮغ در ﻣﺮغ ﻣﺎدر ﮔﻮﺷﺘﯽ ﺳﻮﯾﻪ راس 308
ملیحه نکوفرد، هادی قنبرزاده، محمد بهاری، مصطفی یوسف الهی، همایون فرهنگفر
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (273.74 K)
-148
ﺑﺮرﺳﯽ ﺗﺎﺛﯿﺮ ﺳﯿﻠﻮ ﮐﺮدن ﺑﺮ ارزش ﻏﺬاﯾﯽ ﭘﺴﻤﺎﻧﺪﻫﺎی دو وارﯾﺘﻪ ﭘﺴﺘﻪ در ﺧﺮاﺳﺎن رﺿﻮی ﺑﺎ اﺳﺘﻔﺎده از روش in situ
علی صالحی، مصطفی یوسف الهی، حمیدرضا میرزایی، رحمت اله حق پرور، ﻣﺤﻤﺪ معصومی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (187.29 K)
-147
ﺑﺮرﺳﯽ ارزش ﻏﺬاﯾﯽ و ﻗﺎﺑﻠﯿﺖ ﻫﻀﻢ ﭘﺴﻤﺎﻧﺪﻫﺎی دو وارﯾﺘﻪ ﭘﺴﺘﻪ ﻗﺒﻞ و ﺑﻌﺪ ﺳﯿﻠﻮ ﺑﻪ روش دو ﻣﺮﺣﻠﻪای ﺗﯿﻠﯽ و ﺗﺮی در ﻣﻨﻄﻘه ﺧﺮاﺳﺎن رﺿﻮی (ﺑﺮدﺳﮑﻦ)
علی صالحی، مصطفی یوسف الهی، حمیدرضا میرزایی، علیرضا ﺷﯿﺒﮏ، مجید ابراهیم پور، محمدرضا امینی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (184.59 K)
-146
اﺛﺮ ﭘﺮوﺑﯿﻮﺗﯿﮏ ﺣﺎﺻﻞ از ﺑﺎﺳﯿﻠﻮس در ﮐﺎﻫﺶ اﺛﺮات ﻣﻀﺮ آﻓﻼﺗﻮﮐﺴﯿﻦ B1 ﺑﺮ دﺳﺘﮕﺎه ﺗﻨﺎﺳﻠﯽ و ﺟﻤﻌﯿﺖ ﻣﯿﮑﺮوﺑﯽ اﯾﻠﺌﻮم ﺑﻠﺪرﭼﯿﻦ زاپنی
فرزاد باقرزاده کاسمانی، مصطفی یوسف الهی، محمدامیر کریمی ترشیزی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (446.39 K)
-145
تعیین ﺗﺮﮐﯿﺒﺎت ﺷﯿﻤﯿﺎﯾﯽ و ﻓﺮاﺳﻨﺠﻪ ﻫﺎی ﺗﻮﻟﯿﺪ ﮔﺎز در ﺑﺮگ ﺑﺎدام ﻣﻨﻄﻘﻪ ﺧﺮاﺳﺎن ﺷﻤﺎل
مصطفی یوسف الهی، حسن کارگر، محمد صالحی دیندارلو
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (288.18 K)
-144
اﺛﺮ اﻓﺰودن ﮐﻮد ﻧﯿﺘﺮوژن و ﭘﻠﯽ اﺗﯿﻠﻦ ﮔﻼﯾﮑﻮل ﺑﺮ ارزش ﻏﺬاﯾﯽ ﻋﻠﻮﻓﻪ و ﺳﯿﻼژ ﮔﻠﺮﻧﮓ
افسانه احراری، محمد حسن فتحی، احمد ریاسی، مصطفی یوسف الهی، وحید کاردان مقدم
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (335.54 K)
-143
اﺛﺮ ﮐﻮددﻫﯽ و ﺳﯿﻠﻮ ﮐﺮدن ﺑﺮ ﮐﺎﻫﺶ ﺗﺮﮐﯿﺒﺎت ﻓﻨﻮﻟﯽ ﮐﻞ در ﮔﯿﺎه ﮔﻠﺮﻧﮓ
افسانه احراری، محمد حسن فتحی، احمد ریاسی، مصطفی یوسف الهی، وحید کاردان مقدم
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (333.36 K)
-142
ﺗﺄﺛﯿﺮ ﺳﻄﻮح ﻣﺨﺘﻠﻒ اوره ﺑﺮ ارزش ﻏﺬاﯾﯽ ﺳﯿﻠﻮی ﻋﻠﻒ ﻧﯽ
اسماعیل صادقی زاده، محبوبه مقدس زاده، قاسم جلیلوند، مصطفی یوسف الهی، حسین دوماری، محسن مویدی پور
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (267.46 K)
-141
بررﺳﯽ اﺛﺮ ﺧﺸﮏ ﮐﺮدن ﺑﺮ ﺗﺮﮐﯿﺒﺎت ﺷﯿﻤﯿﺎﯾﯽ و ارزش ﻏﺬاﯾﯽ ﭘﻮﺳﺖ ﺑﺎدام ﻣﻨﻄﻘﻪ ﺧﺮاﺳﺎن ﺷﻤﺎﻟﯽ ﺑﻪ روش ﺗﻮﻟﯿﺪ ﮔﺎز ( in vitro )
محمد صالحی دیندار لو، مصطفی یوسف الهی، حسن کارگر، سید محمدرضا هاشمی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (310.21 K)
-140
بررﺳﯽ اﺛﺮ ﺳﻄﻮح ﻣﺨﺘﻠﻒ ﻣﻮﻟﺘﯽ آﻧﺰﯾﻢ ﺑﺮ ارزش ﻏﺬاﯾﯽ ﻋﻠﻮﻓﻪ ﺳﻮرﮔﻮم ﺳﯿﻠﻮ ﺷﺪه ﺑﺎ اﺳﺘﻔﺎده از روش ﺗﻮﻟﯿﺪ ﮔﺎز ( in vitro )
اسماعیل کرمی هومانی، قاسم جلیلوند، مصطفی یوسف الهی، کمال شجاعیان، محمد صالحی دیندارلو
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (280.72 K)
-139
بررﺳﯽ اﺛﺮ ﺳﻄﻮح ﻣﺨﺘﻠﻒ ﻣﺨﻤﺮﺳﺎﮐﺎروﻣﺎﯾﺴﯿﺲ ﺳﺮوﯾﺴﯿﻪ ﺑﺮ ارزش ﻏﺬاﯾﯽ ﻋﻠﻮﻓﻪ ﺳﻮرﮔﻮم ﺳﯿﻠﻮ ﺷﺪه ﺑﺎ اﺳﺘﻔﺎده از روش کیسه های نایلونی in situ
اسماعیل کرمی هومانی، قاسم جلیلوند، مصطفی یوسف الهی، کمال شجاعیان، حسن کارگر
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (279.95 K)
-138
ﺑﺮرﺳﯽ اﺛﺮ ﺳﻄﻮح ﻣﺨﺘﻠﻒ ﻣﺨﻤﺮﺳﺎﮐﺎروﻣﺎﯾﺴﯿﺲ ﺳﺮوﯾﺴﯿﻪ ﺑﺮ ارزش ﻏﺬاﯾﯽ ﻋﻠﻮﻓﻪ ﺳﻮرﮔﻮم ﺳﯿﻠﻮ ﺷﺪه ﺑﺎ اﺳﺘﻔﺎده از روش کیسه های نایلونی ( in situ )
اسماعیل کرمی هومانی، قاسم جلیلوند، مصطفی یوسف الهی، کمال شجاعیان، حسن کارگر
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (285.33 K)
-137
بررﺳﯽ اﺛﺮ ﺳﻄﻮح ﻣﺨﺘﻠﻒ ﻣﻮﻟﺘﯽ آﻧﺰﯾﻢ ﺑﺮ ارزش ﻏﺬاﯾﯽ ﻋﻠﻮﻓﻪ ﺳﻮرﮔﻮم ﺳﯿﻠﻮ ﺷﺪه ﺑﺎ اﺳﺘﻔﺎده از روش ﺗﻮﻟﯿﺪ ﮔﺎز ( in vitro ).
اسماعیل کرمی هومانی، قاسم جلیلوند، مصطفی یوسف الهی، کمال شجاعیان، محمد صالحی دیندار لو
مشاهده مقاله
-136
ﺑﺮرﺳﯽ ﻋﻮاﻣﻞ ارﺗﻘﺎء دﻫﻨﺪه داﻣﭙﺮوری در اﺳﺘﺎن ﮐﻬﮕﯿﻠﻮﯾﻪ وﺑﻮﯾﺮاﺣﻤﺪ
جلال محمدی دم طسوج، مرتضی اصغری مقدم، مختار خواجوی، سیامک پارسایی، مصطفی یوسف الهی، رحمت الله حق پرور، خدا رحم معتمدی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (265.39 K)
-135
ﺑﺮرﺳﯽ اﺛﺮات ﻫﺪﻓﻤﻨﺪ ﺳﺎزی ﯾﺎراﻧﻪ ﻫﺎ ﺑﺮ ﻣﯿﺰان ﺗﻮﻟﯿﺪ ﺷﯿﺮ ﮔﻠﻪ ﻫﺎی ﺻﻨﻌﺘﯽ ﮔﺎوﻫﺎی ﺷﯿﺮی ﻫﻠﺸﺘﺎﯾﻦ ﺷﯿﺮاز
محمد صالح دیندارلو، مصطفی یوسف الهی، مهدی صالحی دیندار لو، سید محمدرضا هاشمی، سمیرا خداپرست
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (291.54 K)
-134
اثر جیره نویسی به روش برنامه ریزی خطی و برنامه ریزی غیر خطی تصادفی بر عملکرد جوجه های گوشتی
شریفه قویدل حیدری، مصطفی یوسف الهی، محمد امیر کریمی ترشیزی، مهران مهری، فرزاد باقرزاده کاسمانی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (1.56 MB)
-133
اثر جیوه نویسی خطی و غیر خطی تصادفی بر آلودگی زیست محیطی ناشی از پرورش جوجه گوشتی
شریفه قویدل حیدری، مصطفی یوسف الهی، محمد امیر کریمی ترشیزی، مهران مهری، فرزاد باقرزاده کاسمانی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (1.52 MB)
-132
بررسی کیفیت علوفه گونه سلمکی ساقه سفید (Artiplex loucoclada) در مراحل مختلف فنولوژیکی در منطقه سیستان
احسان قائمی راد، مصطفی یوسف الهی، اکبر فخیره، قاسم جلیلوند
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (2.01 MB)
-131
بررسی اثر افزودن کود نیتروژن و پلی اتیلن گلایکول بر ارزش غذایی سیلاژ گلرنگ با استفاده از روش تولید گاز
افسانه احراری، محمدحسن فتحی، مصطفی یوسف الهی، احمد ریاسی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (1.79 MB)
-130
بررسی گوارش پذیری و انرژی قابل متابولیسم گونه های جو دوسر وحشی(Avena fatua) و لولیوم (loulium perenne) منطقه سیستان با استفاده از تکنیک تولید گاز
احسان قائمی راد، مصطفی یوسف الهی، اکبر فخیره، قاسم جلیلوند
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (1.81 MB)
-129
بررسی امکان استفاده از سیلوی ضایعات سیب زمینی در تغذیه نشخوارکنندگان
مصطفی یوسف الهی، روح اله کامیاب کلانتری، احسان دیرکوندی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (134.82 K)
-128
محاسبه بهینه بودن میزان نور مصرفی در مرغداری های گوشتی منطقه دشت ساری
محسن نیازمندخراسانی، مصطفی یوسف الهی، یداله چاشنی دل
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (262.77 K)
-127
برآورد پارامترهای ژنتیکی میزان زنده مانی در بره های نژاد لری بختیاری
محمود وطن خواه، دانش سی سختی، حمیدرضا میرزائی، مصطفی یوسف الهی، مجتبی حسین پور مشهدی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (360.29 K)
-126
بررسی برخی از عوامل محیطی مؤثر بر میزان زنده مانی در بره های نژاد لری بختیاری
دانش سی سختی، محمود وطن خواه، حمیدرضا میرزائی، مصطفی یوسف الهی، مجتبی حسین پور مشهدی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (478.4 K)
-125
اثر سن از شیر گیری بر عملکرد گوساله های نر گوشتی سیستانی
مرتضی کیخاصابر، مصطفی یوسف الهی، رامین حبیبی، اسحق نقضعلی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (332.13 K)
تعداد در صفحه
5
10
25
50
100
همه
1
2
3